Roland DG steunt alle beslissingen die gemaakt werden betreffende het uitstellen van grote beurzen om de veiligheid van alle deelnemende partijen te vrijwaren.

We beseffen ook dat velen onder jullie op dit moment voor een uitdaging staan. De toekomst kan onzeker aanvoelen en in veel gevallen is het bedrijfsleven wat stilgevallen.

Uw bedrijf kan op veel verschillende manieren gevoed worden. Het blijft belangrijk om altijd vooruit te kijken, te beslissen hoe we ons professionele leven kunnen verbeteren en de toekomst te omarmen eens deze moeilijke periode achter de rug is.

In deze ongekende en onvoorspelbare tijd moeten we als partners samenwerken en elkaar op elke mogelijk manier ondersteunen. Daarom hebben wij bij Roland DG slechts één duidelijke boodschap voor u:

 

  

Hoe zijn we hier?

We hebben onze activiteiten gereorganiseerd om ze af te stemmen op uw huidige behoeften, bijvoorbeeld; onderhoud van uw producten, materialen en verbruiksgoederen, technische ondersteuning en advies. In deze uitdagende handelssituatie werken we allemaal onder beperkingen, maar we willen dat u weet dat we volledig beschikbaar zijn om uw bedrijf te ondersteunen.

Voor advies en zakelijke behoeften kunt u het formulier onderaan de pagina invullen of ons direct bellen:

Voor ons kantoor in Geel: +32 14575911

Voor technische ondersteuning kunt u contact opnemen met uw dealer. Indien uw dealer een beperkte bereikbaarheid heeft, aarzel dan niet om een case te openen op myRoland waar u uw probleem kunt melden. Wij zullen proberen u zo snel mogelijk antwoord te bieden.

Blijf op de hoogte

We willen niet dat u nuttige informatie mist over wat uw bedrijf of uw activiteit zou kunnen verbeteren, dus we leveren voortdurend via onze digitale kanalen inhoud en informatie om uw bedrijf op het juiste spoor te houden. We leveren verschillende video webinars en informatie, ook via onze sociale platforms. Houd contact door u te abonneren op de volgende kanalen en ontvang het nieuws automatisch in uw feed.

Ontdek meer

  


We leveren verschillende video webinars en informatie, ook via onze sociale platforms. Houd contact door u te abonneren op de volgende kanalen en ontvang het nieuws automatisch in uw feed.

ONDERSTEUNEND

Wij blijven met u verbonden, waar u ook bent. Ons team van experten staat klaar om zich voor u in te zetten, rechtstreeks of via onze vele sociale media platformen. Zo ontvangt u de juiste informatie en ondersteuning, wat er ook gebeurt.

INSPIREREND

Wij blijven inspirerend en leerzaam, en stellen u daarom een frisse, uitvoerige reeks van webinars, online tutorials en digitale content ter beschikking.

VERSTERKEND

Wij blijven de wereld van digital printing versterken met toekomstige bedrijfsinitiatieven en de aankondiging van nieuwe spannende producten.

WIJ ZIJN HIER

Vul het onderstaande formulier in voor dringende vragen of noden. Wij nemen onmiddellijk contact met u op.

Indien u niet telefonisch of per e-mail gecontacteerd wenst te worden, kunt u zich steeds uitschrijven. We behandelen uw gegevens steeds conform met onze Privacyreglement. Klik hier om meer te weten.