Promotieproducten
Met de opdruk-, graveer- en labelprinttechnologie van Roland DG produceert u hoogwaardige prototypes, kleine oplages en eenmalige promotieartikelen waaronder speciale reclames, logoproducten en relatiegeschenken.

Gepersonaliseerde promotieartikelen in 3D met LEF UV

Personaliseer 3D-promotieartikelen binnen enkele minuten

De benchtop UV-vlakbedprinters uit de VersaUV LEF-serie maken van uw ideeën binnen enkele minuten realiteit. Met de ongeëvenaarde UV-technologie van Roland DG, perfect voor kleine oplages, personalisatie en prototypes, voorkomt u instellingskosten en print u direct op een breed scala aan objecten, waaronder driedimensionale promotieartikelen tot 100 mm dik. Combineer CMYK, witte inkt en gloss-inkt voor een visuele impact plus unieke dimensionale effecten op geschenken, prijzen, verpakkingsprototypes en promotieproducten zoals USB-sticks, pennen, smartphone- en tablethoezen, laptops en meer.

Gepersonaliseerde promotieartikelen in 3D met LEF UV
impactprinten met de MPX-90

Impactprinten van geschenken en promotieartikelen

De unieke impactprinter MPX-95 van Roland DG, perfect voor het toevoegen van waarde aan relatiegeschenken en promotieartikelen, print zelfs de kleinste tekst, foto's, logo's en ander artwork heel snel en heel precies. De MPX-95 kan printen op een grote variëteit aan zowel gekromde als platte voorwerpen, waaronder flessen, sleutelhangers, pennen, aanstekers, prijzen en fotolijsten.

impactprinten met de MPX-90
Gegraveerde geschenken en prijzen met de EGX-350

Gegraveerde geschenken en prijzen

De desktop-graveermachine EGX-350 produceert snel en gemakkelijk een breed scala aan relatiegeschenken en prijzen, geldclips, hoezen van visitekaartjes, presse-papiers, compacte spiegels, geschenkdozen en bureau-accessoires.