Printen op hout

Personalisering van houten items

De VersaUV LEF benchtop UV-printers van Roland zijn perfect voor rechtstreeks printen op kleine houten items, zoals gepersonaliseerde geschenken. Deze onderzetters, fotoframes en babyblokken zijn fantastische cadeaus, terwijl bedrijven ook hun logo's of branded graphics kunnen aanbrengen op vergelijkbare items.

Printen op unieke houten objecten

Creëer unieke meubels, kunstwerken, sportuitrusting, interieurproducten en veel meer met onze reeks LED UV-printers. Er staat een complete markt van potentiële mogelijkheden open voor bordenmakers, experts op het gebied van gepersonaliseerde graphics, retailers en ontwerpstudio's. Vraag een gratis exemplaar van onze UV-printgids aan om honderden ideeën op te doen.

Bestel hier uw gids

Creëer verbluffende 3D-texturen op hout>

Word creatief door te printen met witte inkt – perfect voor het toevoegen van accentueringen of als basis om kleuren op donkere houten ondergronden naar voren te laten komen. Glanzende inkten zorgen voor een verfijnde glanzende en matte afwerking die reliëf, braille-tekst en 3D-texturen simuleren om aan het printoppervlak een extra vleugje magie te geven.

Printen op grote houten items

Word creatief door te printen met witte inkt – perfect voor het aanbrengen van accentueringen of als basis om kleuren op donkere houten ondergronden naar voren te laten komen. Glanzende inkten zorgen voor een verfijnde glanzende en matte afwerking die reliëf, braille-tekst en 3D-texturen simuleren om aan het printoppervlak een extra vleugje magie te geven.

Bestel uw gids hier

"Veel winkels bieden met de hand geschilderde of gestencilde borden, maar kunnen niet op een ruw oppervlak werken – wij voeren het hout direct door de LEF waarna onze prints er perfect uit komen."

Ben Laskowski, Pretty in Polka Dots
printen op hout houten fotoframe geprint
printen op hout houten fotoframe geprint

Als u een machine nodig hebt voor het printen op hout, dan heeft Roland de oplossing voor u. Met onze reeks UV-printers kunt u rechtstreeks printen op houten items, zoals wijnkisten of fotoframes. U kunt zelfs printen op grote houten items zoals deuren of tafelbladen. Wat voor u idee u ook hebt, een printer van Roland maakt het waar. Klik op de knop om een demo te boeken met een van onze creatieve adviseurs om te ontdekken hoe een UV LED-printer van Roland uw dromen kan verwezenlijken.

 

Boek een demo