Printen op mokken

Profiteer van het printen op bekers en mokken

Heb je een favoriete mok? Koffiemokken en theekopjes zijn misschien klein, maar het zijn dingen die we de hele dag door gebruiken, wat betekent dat ze een groot potentieel hebben voor bedrijven. Versierd met reclameslogans, prachtige patronen of persoonlijke boodschappen, kunnen mokken een aanzienlijke waarde hebben - begin nu heel eenvoudig met de Roland Texart sublimatieprinters.

Schitterende gesublimeerde florale mok
Schitterende gesublimeerde florale mok

Kies voor kleurstofsublimatie voor duurzame prints op mokken


Mokken moeten bestand zijn tegen vaatwassers en magnetrons, dus geprinte afbeeldingen moeten duurzaam zijn. Roland Texart printers gebruiken speciale sublimatie-inkten die het oppervlak van keramiek penetreren, en worden overgedragen met behulp van een hittepers. Zo ontstaan graphics die lang meegaan, perfect voor gepersonaliseerde geschenken

Met behulp van sublimatieprinters gepersonaliseerde mokken

Koop blanco mokken en laat je creativiteit de vrije loop.

Het is gemakkelijk om gecoate blanco mokken, theekopjes en reisbekers te vinden tegen betaalbare groothandelsprijzen. Begin met een blanco mok en laat je creativiteit de vrije loop, of print unieke ontwerpen die door uw klanten zijn besteld. De potentiële winst op gepersonaliseerde producten is aanzienlijk.

Download een GRATIS kopie van onze populaire sublimatiegids en zie welke leuke producten u kunt maken.

Download uw gratis handleiding

Met behulp van sublimatieprinters gepersonaliseerde mokken

Apparatuur die u nodig heeft voor het printen op mokken

Als voorbereiding op potentieel succes in sublimatieprinten hebt u een aantal gereedschappen en apparaten nodig om aan de slag te gaan.

gepersonaliseerde mokken zijn het perfecte kerstcadeau

Zet uw merk op de kaart met gepersonaliseerde mokken

De Roland Texart printtechnologie kan u helpen om uw merk op de kaart te zetten met behulp van prachtig versierde mokken. Maak gebruik van sublimatie en hittetransfer om uw eigen ontwerpen op keramiek te printen of wees een trendsetter met seizoensgebonden geschenkproducten.

gepersonaliseerde mokken zijn het perfecte kerstcadeau
print opvallende bekers en mokken met fluorescerende inkten
print opvallende bekers en mokken met fluorescerende inkten

Print opvallende mokken met fluorescerende inkten

Ga creatief aan de slag met de duurzame Texart-inkten van Roland DG. Er is een enorm breed scala aan schitterende kleuren om mee te spelen, inclusief fluorescerende inktopties: kies uit 375 voorgedefinieerde kleuren in felle neonkleuren en zelfs zachte pasteltinten.

sublimeer fantastische ontwerpen op mokken voor het perfecte cadeau voor jonge meisjes en jongens

Veel mogelijkheden om gepersonaliseerde mokken te printen

Namen, persoonlijke berichten, afbeeldingen, foto's, patronen, bedrijfslogo's - met een Roland Texart sublimatieprinter beschikt u over oneindig veel mogelijkheden om gepersonaliseerde mokken te maken. Voor zowel commerciële klanten als individuele klanten die op zoek zijn naar geschenken of huishoudelijke artikelen is dit een lucratieve markt.

sublimeer fantastische ontwerpen op mokken voor het perfecte cadeau voor jonge meisjes en jongens
Onze creatieve collega's zijn experts in het matchen van uw vereisten met de ideale oplossing. Zij kunnen u alle informatie geven die u nodig heeft om een beredeneerde beslissing te maken voor uw volgende investering. Het enige dat u hiervoor moet doen is het onderstaande formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Indien u niet telefonisch of per e-mail gecontacteerd wenst te worden, kunt u uw steeds uitschrijven. We behandelen uw gegevens steeds conform met onze Privacyreglement. Klik hier om meer te weten.