Printen op glas
glasprinters voor bewegwijzering en interieur
glasprinters voor bewegwijzering en interieur

Een machine voor het printen op glas kan u helpen uw productlijn uit te breiden en uw winst te vergroten.

De UV-printers van de VersaUV-serie van Roland bieden u flexibele oplossingen waarmee u kunt printen op glazen artikelen zoals flessen, trofeeën, geschenken en waarmee u verpakking en 3D-textuureffecten met transparante UV-inkt kunt creëren.

Als u een machine voor het printen op glas nodig hebt, klik dan op de knop en wij vinden voor u de ideale oplossing.

Vraag een advies van 10 minuten aan

Reliëfeffecten printen op glazen wijnflessen

Glasprinters

Printen op glas is gemakkelijker dan ooit met een LED UV-printer van Roland. Print rechtstreeks op glazen flessen en potten, spiegels en raampanelen, wijnglazen en schermen, met één enkele innovatieve printmachine.

Met de VersaUV-reeks UV-printers van Roland kunt u graphics en texturen aanbrengen op glas en op nog veel meer andere substraten, waaronder transparant acryl en flexibele plastics. 

Reliëfeffecten printen op glazen wijnflessen

Printen op glazen verpakking

De verpakkingsindustrie is momenteel een heel interessante sector. Wijn- en bierflessen, potten, parfumflacons en meer moeten er allemaal op hun best uitzien om shoppers aan te trekken. 

Met Roland VersaUV vlakbedprinters met RotaPrint-accessoire, is het direct printen op glazen cilinders eenvoudig en effectief voor kleine runs. Stelt u zich eens voor: mock-ups voor verpakkingsbureaus of high-end geschenkpersonalisatie - zelfs met texturen met behulp van de optionele transparante gloss inkt van de VersaUV.

 

Printen op glaspanelen
Printen op glaspanelen

Printen op glasdecoratie en displays

Levendige kleuren op een transparant glassubstraat kunnen er heel chique uitzien - perfect voor hotels, kantoorruimtes, restaurants en interieurs. Gebruik onze grotere VersaUV vlakbedprinters voor het toevoegen van een merk, kunst en afbeeldingen aan glazen deuren, ruiten en een enorm scala aan decoratieve artikelen. 

Vraag een advies van 10 minuten aan

afbeeldingen printen op glazen trofee

Print glazen trofeeën en prijzen

Maak van grote en kleine prestaties een feest door gepersonaliseerde glazen prijzen te printen zoals trofeeën en medailles. 

Met een serie kleureninkten en witte of transparante UV-inkten kunt u een scala aan aantrekkelijke effecten bereiken met uw Roland Versa UV-printer. 

 

afbeeldingen printen op glazen trofee
Roland UV print technologie is perfect voor direct printen op glas, plexiglas en veel meer oppervlakken. Of u nu geschenken wilt personaliseren, interieur decoratie, verpakking, awards of eender welk ander glazen item, VersaUV is de oplossing voor u. Vul het onderstaande formulier in en één van onze medewerkers matcht uw vereisten met de ideale oplossing.
Indien u niet telefonisch of per e-mail gecontacteerd wenst te worden, kunt u uw steeds uitschrijven. We behandelen uw gegevens steeds conform met onze Privacyreglement. Klik hier om meer te weten.

Select images courtesy of