Toepassingen voor printen/snijden
Toepassingen die printer/snijplotters gebruiken
Al bijna twee decennia lang is Roland DG toonaangevend in de signalisatie- en graphics-industrie met baanbrekende, geïntegreerde printer/snijplotters die geavanceerde printtechnologie combineren met precisie-contoursnijden.

Veel toepassingen, één ingenieus apparaat

De printer/snijplotters van Roland DG zijn de ultieme tijdbesparende toestellen waarmee u in één stap met één apparaat moeiteloos kunt printen en snijden.

Populaire toepassingen zijn:

De print- en snijfamilie van Roland DG

De volgende apparaten bieden de legendarische betrouwbaarheid en kwaliteit van Roland DG.

SOLJET PRO 4 XR-640
SOLJET PRO 4 XR-640

SOLJET PRO 4 XR-640

De SOLJET Pro 4 XR-640, ontwikkeld voor productie in hoge volumes, is uitgerust met twee gespiegelde printkoppen in een inline-configuratie voor uitzonderlijke kwaliteit en printsnelheden tot 160m²/u.
VersaUV LEC-serie
VersaUV LEC-serie

VersaUV LEC-serie

De bekroonde VersaUV LEC-serie heeft een revolutie veroorzaakt in de productie van verpakkingsprototypes en labelproductie met korte productieruns, waardoor u in één naadloze workflow kunt rillen, contoursnijden en unieke vernis in gloss-inkt en reliëfeffecten kunt aanbrengen.

TrueVIS VG-serie
TrueVIS VG-serie

TrueVIS VG-serie

Met vier nieuwe FlexFire™-printkoppen, kosteneffectieve TrueVIS inkt, integratie van slimme apparaten, grotere nauwkeurigheid van neerwaartse kracht, en nog veel meer, is de toekomst van printen/snijden gearriveerd.

TrueVIS SG-serie

Twee nieuwe FlexFire™-printkoppen, CMYK TrueVIS inkt, een mobiel bedieningspaneel met Bluetooth-functie en een nieuwe snijplotter met verbeterde neerwaartse kracht en nauwkeurigheid: de toekomst van uw bedrijf begint hier.

VersaStudio BN-20
VersaStudio BN-20

VersaStudio BN-20

De BN-20 biedt in desktopformaat de print/snijplotprestatie van Roland DG, perfect voor het maken van buitengewone T-shirt-graphics, posters, labels en meer.