Commercieel printen
Roland DG-producten voor commerciële printoplossingen
Boor nieuwe markten aan en ontwikkel een winstgevende oplossing voor signalisatie, voertuiggraphics, personalisering van producten, kleding en meer met de commerciële printtechnologie van Roland DG. Kies uit een uitgebreide reeks grootformaat-inkjets, UV-vlakbedprinters en sublimatietoestellen om uw productie te vergroten.

Signalisatie en banners

Maak banners, posters, signalisatiemateriaal en andere grootformaat-graphics met de grootformaatprinters van Roland DG. Een ideale printshop voor signalisatie en banners is uitgerust met sublimatieapparaten voor toepassingen als textiel en zacht signalisatiemateriaal en inkjetprinter/snijplotters voor maximale media-veelzijdigheid en gebruiksgemak, zodat in alle klantbehoeften kan worden voorzien.

Verkoopdisplays en tentoonstellingen

De apparaten van Roland DG zijn ideaal voor het maken van snelle graphics voor tijdgevoelige toepassingen als tentoonstellingen en verkoopdisplays. Het gaat hierbij om inkjetapparaten, sublimatieprinters met hittetransfer en de LEJ-640 vlakbedprinter die op platen en rollen tot 1625 mm breed en met een gewicht tot 11 kg kan printen.

Posters en displays met achtergrondverlichting

De grootformaat-inkjetprinters van Roland DG leveren een hoge kwaliteit op een breed scala aan zowel gecoate als niet-gecoate media, waaronder papier voor posters en film voor oogstrelende displays met achtergrondverlichting. De nieuwste technologie van Roland DG omvat de printer/snijplotters uit de TrueVIS VG-serie voor het maken in grote volumes van posters en graphics van topkwaliteit.

Gestanste stickers, labels en transfers

Met geïntegreerd printen en contoursnijden maakt u heel gemakkelijk raamdecoratie, labels en stickers. De printer/snijplottertechnologie in groot formaat van Roland DG is gemaakt voor betrouwbare non-stopproductie en is de perfecte commerciële printoplossing voor grootformaat-transfers en korte productieruns van gestanste stickers in vrijwel elke vorm en grootte.

banken interieurdecoratie

Interieurdecoratie

De inkjet- en UV-technologie van Roland DG biedt kunstzinnige en fotografische reproducties met verbluffende details en kleuren voor de behoeften van artiesten en interieurontwerpers. Roland DG heeft ook een reeks machines die specifiek zijn ontworpen voor printen via hittetransfer op polyestermateriaal voor textiel, huisinrichting, interieurdecor en muurbekleding.
banken interieurdecoratie
commercieel printen voertuigfolie

Voertuigfolies

Met de printtechnologie van Roland DG kunt u volledige of gedeeltelijke folies printen die een superieure media-veelzijdigheid en printkwaliteit bieden. Snel en betaalbaar. Met het geïntegreerde drievoudige verwarmingssysteem worden prints snel gedroogd, zelfs in de hogesnelheidsmodi voor onmiddellijke afwerking en installatie.

Roland biedt ook cursussen aan de Roland DG Academy, waaronder de Wrapping-cursus die wordt gehouden in het hoofdkwartier van Roland DG in Clevedon in het Verenigd Koninkrijk.
commercieel printen voertuigfolie
printen van klantspecifieke kleding
printen van klantspecifieke kleding

Klantspecifieke kleding

Profiteer van de veelzijdigheid van de Roland DG-technologie en creëer nieuwe winstmogelijkheden in kledingdecoratie. Met de inkjetprinter/snijplotters van Roland DG kunt u full-colour hittetransfer-graphics maken voor klantspecifieke t-shirts, hoeden, hoodies, handtassen en meer. Roland DG biedt ook sublimatietechnologie voor een uitgebreide reeks hittetransfer-kleding waaronder sportkleding en modetoepassingen.

Speciale graphics

Maak speciale graphics met de technologie van Roland DG. Voeg met de sublimatiemachines van Roland DG logo's en designs toe aan hoezen voor smartphones, decoratietegels, en andere blanco werkstukken. En maak nóg uitgebreider gebruik van speciale graphics door direct te printen op honderden substraten, geschenkartikelen, souvenirs en andere artikelen met de VersaUV LEF-300 en andere VersaUV-flatbedprinters van Roland DG.
X-Rite 1 basic pro 2

Color proofing oplossingen

Met Roland-apparaten kunt u digitale proeven maken, waaronder proeven in continutoon en halftoon voor brochures, visitekaartjes en rapporten die aan klanten moeten worden gepresenteerd. De Roland VersaWorks Dual software omvat geavanceerde functies zoals het Roland Color System en PANTONE®-kleurenbibliotheken voor afstemming van spotkleuren.
X-Rite 1 basic pro 2