Toepassingen

Ontdek de manieren waarop u de technologie van Roland DG kunt gebruiken

ChromaLuxe® paneel sublimatie
Meer schitterende kleuren om opvallende foto's te printen
Verdien geld met het printen en graveren op trofeeën en awards Awards, trofeeën en medailles
Roland DG biedt een compleet assortiment veelzijdige machines voor de professionele personalisatie van awards, prijzen en geschenken. 
Braille
De productie van voelbare borden, bijvoorbeeld met brailletekst, is een groeiende markt en is een markt waarop bedrijven in de bebordings- en graphics-industrie perfect kunnen inspelen.
Laat uw creativiteit de vrije loop met Roland - print levendige fine art canvassen  Op canvas printen
Canvassen eenvoudig personaliseren met uw Roland-toestel. Ontdek de winstgevende toepassingen van het printen op canvas, van beeldende kunst tot mode.
Verpakking in dozen Oplossingen voor verpakkingen en labels
Ontdek een breed scala aan krachtige digitale oplossingen die u kunnen helpen uw verpakkings- en proofing-activiteiten flexibeler te maken, zowel nu als in de toekomst.
Voeg stijlvolle decoratieve details toe aan leren notebookhoezen met behulp van UV-printers en laser decorators Printen op leer
Ontdek hoe u met de Roland UV-printers en laser decorators geld kunt verdienen met het personaliseren van echt of synthetisch leer.
Creëer professionele social distance signalisatie met Roland eco-solvent printers Social distance signalisatie, textiel en veiligheidsoplossingen
Ontdek hoe de Roland-technologie u kan helpen bij de productie van professionele veiligheidsborden en essentiële beschermingsproducten.
bloemrijke ontwerpen met UV geprint op transparante iPad-hoesjes Telefoon- en tablethoesjes
Voeg kleurrijke ontwerpen en indrukwekkende texturen toe aan telefoon- en tablethoesjes en meer met behulp van de nieuwste UV-printtechnologie.
stickers en transfers Stickers en labels
Maak gestanste stickers in allerlei vormen en maten. Voeg ook laminering, transparante inkt, metallic en andere unieke effecten toe voor uiterst stijlvolle stickers en labels.
Print gepersonaliseerde keramische tegels met behulp van de Roland UV- of sublimatieprinters Keramische tegels bedrukken

Met de geavanceerde printtechnologie van Roland DG kunt u op keramische tegels, maar ook op stenen, natuursteen en glazen tegels printen. Dit stelt u in staat om prachtige decoratieve tegels te produceren.

metallic printen Metallic printen
Print opvallende teksten, graphics en speciale effecten in een compleet spectrum van metallic tinten en meer dan 500 parelmoerkleuren.
Banners Banners
Voor kleurrijke banners die de tand des tijds doorstaan biedt Roland DG de best verkopende serie digitale grootformaatprinters van dit moment.
Kunst Kunst
Roland DG heeft met de introductie van de 6-kleuren 54" Hi-Fi JET een revolutie veroorzaakt in de reproductie van kunst.
dental CAD/CAM Dental CAD/CAM
De compacte DWX-serie dentale CNC-freesmachines biedt geavanceerde functies en een uitstekende prestatie.
grafisch ontwerp Grafisch ontwerp
Roland biedt de gereedschappen om uw ideeën tot werkelijkheid te laten worden.
Signalisatie maken Signalisatie
Roland is al meer dan 30 jaar toonaangevend in de signalisatie-industrie.
krimpfolieprototype Krimpfolie
Krimpfolieverpakkingen zijn in de afgelopen jaren toegenomen. Op een product kunnen op diverse manieren krimplabels worden aangebracht die sterk in het oog springen.
commercieel printen Commercieel printen
De Roland DG-technologie kan de basis vormen voor een winstgevend commercieel printbedrijf, signalisatie of voertuigfolies en andere duurzame graphics of op kleur afgestemde proefdrukken en verpakkingsprototypes.
printen/snijden Printen/snijden
Bekijk ons aanbod eens van nabij en dan begrijpt u waarom Roland DG altijd het populairst is onder diegenen die willen printen/snijden met een bewezen topprestatie.
Labeling Labels printen
De geïntegreerde print- en snijplottechnologie zorgt voor een revolutie in de label-, transfer- en verpakkingsindustrie.
Sublimatie Sublimatieprinten
Roland DG maakt het gemakkelijker dan ooit om verbluffende graphics toe te voegen aan zacht signalisatiemateriaal, tentoonstellingsobjecten en interieurdecoratie.
printen met foto-impact Photo Impact Prints
U kunt nu waarde toevoegen aan een brede variëteit aan sieraden en cadeaus door deze te personaliseren met tekst, artwork en foto's.
industriële markering Industriële markering

Bedruk harde oppervlakken zoals goud, zilver, koper, messing, aluminium, roestvast staal, titanium, acryl en meer.

medisch Medisch
Maak met unieke apparaatidentificatiecodes (UDI) snel klantspecifieke medische instrumenten en gereedschappen.
afbeeldingen printen op glazen trofee Printen op glas
De UV-printers van de VersaUV-serie bieden flexibele mogelijkheden voor het printen op glas en het creëren van 3D-textuureffecten met transparante UV-inkt.
personalisering Personalisatie
De portefeuille met digitale technologieën van Roland DG biedt resultaten van hoge kwaliteit, waardoor het gemakkelijker is dan ooit om waarde toe te voegen aan eenmalige unieke artikelen.
Printen op golfballen Printen op golfballen
Druk uw graphics rechtstreeks op golfballen en creëer zo prachtige geschenken en promotieartikelen.
promotieproducten Promotieproducten
Produceer hoogwaardige prototypes, kleine oplages en eenmalige promotieartikelen waaronder speciale reclames, logoproducten en relatiegeschenken.
Printen op glas Printen op mokken
Mokken zijn een van die alledaagse producten die gemakkelijk een geliefd voorwerp kunnen worden als er de juiste boodschap of afbeelding op staat.
Printen op hout
De VersaUV LEF benchtop UV-printers van Roland zijn perfect voor rechtstreeks printen op kleine houten items, zoals gepersonaliseerde geschenken.
rapid prototyping Rapid prototyping
De Subtractive Rapid Prototyping (SRP)-freesmachines van Roland bieden diverse voordelen boven traditioneel printen in 3D.
Voertuiggraphics voor restyling van auto's Voertuiggraphics
Met de geavanceerde inkjetprinters, printer/snijplotters en vinylsnijmachines kunnen signalisatiebedrijven op eenvoudige wijze een nieuwe winstgevende toepassing toevoegen aan hun bedrijf.
STEM-onderwijs STEM-onderwijsoplossingen
Studenten voorbereiden op carrières in het maken van signalisatie, grafisch ontwerp, het ontwikkelen en het maken van verpakkingen. 
klantspecifieke kleding Gepersonaliseerde kledij
Met de Roland R-Wear-oplossingen kunt u kleding binnen enkele minuten aan de wensen van de klant aanpassen, waardoor u waarde toevoegt aan uw productlijn.
Kleursystemen voor ramen Kleursystemen voor ramen
Overal waar een raam is of een geverfd oppervlak dat beschermd moet worden, biedt zich een kans aan.