Registreer uw
Roland-toestel

Uw toestel is gedekt voor een periode van 6 maanden met het RolandCare Protection Pack. Om deze garantie te activeren, dient uw toestel geregistreerd te worden in ons systeem. Met de RolandCare garantie krijgt u niet enkel de meest waardevolle dekking voor uw toestel, maar ook de beste service en ondersteuning in deze sector.

Het registreren van uw garantie duurt slechts enkele minuten, en geeft ons ook de garantie dat wij, in geval van ondersteuning, reeds over al de nodige details beschikken en op deze manier u zo snel mogelijk ondersteuning te bieden voor al uw vragen of problemen. Door uw registratie zal u van ons ook belangrijke meldingen of product updates ontvangen, zoals onder andere kostenlose software downloads of technische tips die de prestatie van uw toestel nog kunnen verbeteren.

Klik hier om uw toestel te registeren. Indien u nog geen account hebt, kan u er een aanmaken en registreert u automatisch uw toestel. Indien u reeds een account hebt, kan u op uw account een product toevoegen.

* Voornaam
* Achternaam
* Bedrijf
* Straat
* Postcode
* Stad