Screen Printing

Vul uw productgamma aan en breid het uit

U kunt heel eenvoudig en efficiënt digitaal printen opnemen in uw huidige workflow. U kunt deze methode perfect combineren met traditionele zeefdruk, tampondruk en borduren. Treed toe tot nieuwe markten, trek nieuwe klanten aan en boor nieuwe inkomstenbronnen aan.

Maak kleine productiereeksen commercieel interessant

Of u nu 1 of 500 banners of stickers maakt, bij digitaal printen is de opstarttijd gelijk. Bovendien gaat het heel snel. Op deze manier hoeft u geen opdrachten te weigeren en kunt u ook nieuwe klanten aantrekken.

Het proefdrukproces verloopt snel en gemakkelijk. Het kost maar enkele minuten om bestanden te bewerken en te wijzigen.

Dankzij de mogelijkheid variabele data te printen, levert u eenvoudig en kostenefficiënt duplicaten en kleine gepersonaliseerde reeksen. Denk maar aan posters en banners: u maakt één masterbestand als sjabloon aan en kunt details zoals foto’s, logo’s, adressen, telefoonnummers en andere data vervolgens snel aanpassen.

Bied uw klanten een flexibele service op maat. U kunt de digitale proefdrukken gemakkelijk opslaan en hebt er meteen toegang toe. Zo kunnen uw klanten moeiteloos bijbestellen, zowel eenmalig als herhaaldelijk.

Gebruik een snijplotter van Roland met een ruime waaier van materialen en maak zo signalisatie, banners, raamdecoratie, voertuig- en muurstickers en unieke kleding en accessoires op maat.

Print rechtstreeks op een waaier van substraten en voorwerpen met de UV-technologie van Roland. Daarmee vormt u gewone voorwerpen om in heel winstgevende gepersonaliseerde promotiematerialen en relatiegeschenken. Gebruik de transparante inkt voor luxueuze afwerkingen of textuur. Combineer UV-technologie met zeefdruk om uw aanbod van gepersonaliseerde voorwerpen uit te breiden. Zo profiteert u ook van een maximale rendabiliteit, want u kunt uw klanten een korte en specifieke productiereeks bieden.

Ontdek een boeiende manier om vlaggen, banners, sportkleding, modeartikelen, textiel van hoge kwaliteit te produceren met de kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke sublimatieprinters van de Texart-reeks, kalanders, inkt en specifieke RIP-software van Roland.