Uw bedrijf met producten van hoge kwaliteit,
gepersonaliseerd in slechts enkele minuten

In de huidige situatie moeten aanbieders van printservices, sign makers, retailers en ondernemers meer dan ooit nieuwe markten aanboren. Een van die markten is de sterk groeiende markt voor gepersonaliseerde producten - een service die door klanten zeer gewaardeerd wordt.

Wij willen uw bedrijf een boost geven. Daarom profiteert u nu tijdelijk van speciale kortingen op onze uiterst gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte oplossingen voor kledingpersonalisatie. Met de VersaSTUDIO BT-12 direct-to-garment printer en HB-12 afwerkingsunit kunt u in enkele minuten krachtige, kleurrijke ontwerpen printen op T-shirts, draagtassen, kinderkleding en nog veel meer producten.

 

 

Twee machines voor een snelle stukproductie. Ideaal voor wie een bedrijf wil starten of zijn huidige producten wil gaan personaliseren.

 
 

 

Voor een meer productieve print flow. Deze bundel bevat twee fixatie-eenheden, zodat u het geprinte ontwerp van het ene T-shirt kunt fixeren terwijl het volgende T-shirt wordt bedrukt.

 

NU KOPEN

PERSONALISATIE ONLINE OF IN DE WINKEL

Maak uw ontwerp, plaats het T-shirt in de machine en print. De VersaSTUDIO BT-12 is zo gebruiksvriendelijk dat uw gepersonaliseerde kledingstuk in een paar minuten klaar is om te verkopen.

Deze apparatuur is ideaal voor zowel bestaande bedrijven die hun producten willen personaliseren als voor startende bedrijven die een interessante nieuwe markt willen betreden. Deze apparatuur zorgt voor een snelle afhandeling van opdrachten - online of in de winkel - met verbluffende resultaten van hoge kwaliteit.

SNELLE RETURN ON INVESTMENT
Print gedurende twee maanden 5 T-shirts per dag, alles daarboven is winst!

Met 5 T-shirts per dag = € 75,95/dag winst

Eén maand werken (18 werkdagen) = € 1367,10 winst*

Indicatieve winst en terugverdientijd voor de VersaSTUDIO BT-12-printer. Dit voorbeeld is een indicatie en is gebaseerd op geraamde kosten en verkoopprijzen. Er zijn geen overheadkosten, personeelskosten, belastingen of andere dan de genoemde kosten in de berekeningen opgenomen. Het inktverbruik en de printtijd kunnen variëren, afhankelijk van het geprinte product. Roland DG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de winst, de cashflow of de terugverdientijd na de aankoop van een VersaSTUDIO BT-12-printer, aangezien deze kunnen worden beïnvloed door de lokale omstandigheden, het bedrijfsbeleid en de marktvraag.

Geselecteerde afbeeldingen van deposit photos