Screen Printing

Zeefdruk

Bent u een zeefdrukker die het moeilijk vindt om te voldoen aan de vragen van klanten naar een kleiner volume of gepersonaliseerd drukwerk? Dan biedt de digitale printtechnologie van Roland u de flexibiliteit en efficiëntie om deze opdrachten rendabel te maken.

Vul uw productgamma aan en breid het uit

U kunt heel eenvoudig en efficiënt digitaal printen opnemen in uw huidige workflow. U kunt deze methode perfect combineren met traditionele zeefdruk, tampondruk en borduren. Treed toe tot nieuwe markten, trek nieuwe klanten aan en boor nieuwe inkomstenbronnen aan.

Produceer een ruime waaier van rendabele en unieke toepassingen

Laat uw investering maximaal renderen door uw klanten een ruimer gamma van producten te bieden die ze binnenshuis en buitenshuis kunnen gebruiken. De apparaten van Roland zijn snel en eenvoudig te installeren en bieden een ongelooflijk gevarieerde output.

Combineer zeefdruk met de printers en gecombineerde printers/snijplotters van Roland DG om banners, signalisatie, verkoopdisplays, voertuig- en raamdecoratie, labels, stickers, sportkleding, petten, T-shirts, tassen, trofeeën en nog veel meer te maken. 

450x300bbb888
450x300bbb888
White Ink
White Ink

Roland DG’s white ink offers exceptional brightness and high density print to create stunning effects on decorative window graphics, packaging proofs and prototypes, signs, posters, labels and POS displays as well as providing the ideal base.

450x300bbb888
450x300bbb888
Metallic Ink
Metallic Ink

Deliver unique, premium value output with Roland DG’s durable metallic ink, creating luxury effects at a low price. Roland’s metallic library provides 512 individual metallic hues to match your client’s vision exactly.

450x300bbb888
450x300bbb888
Transparante inkt
Transparante inkt

Gebruik de glansinkt van Roland DG voor opvallende glanzende en matte afwerkingen in reliëf of met textuur. Koppel UV-technologie met zeefdruk om uw scala aan gepersonaliseerde producten uit te breiden en uw winstgevendheid te maximaliseren door uw klanten een toegewijde productie in kleine oplages aan te bieden.

Gebruik een snijplotter van Roland met een ruime waaier van materialen en maak zo signalisatie, banners, raamdecoratie, voertuig- en muurstickers en unieke kleding en accessoires op maat.

Print rechtstreeks op een waaier van substraten en voorwerpen met de VersaUV van Roland. Daarmee vormt u gewone voorwerpen om in heel winstgevende gepersonaliseerde promotiematerialen en relatiegeschenken. Gebruik de transparante inkt voor luxueuze afwerkingen of textuur. Combineer UV-technologie met zeefdruk om uw aanbod van gepersonaliseerde voorwerpen uit te breiden. Zo profiteert u ook van een maximale rendabiliteit, want u kunt uw klanten een korte en specifieke productiereeks bieden.

Ontdek een boeiende manier om vlaggen, banners, sportkleding, modeartikelen, textiel van hoge kwaliteit te produceren met de kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke sublimatieprinters van de Texart-reeks, kalanders, inkt en specifieke RIP-software van Roland.