Roland DG Blog
Blog_Moleskine_header

Roland DG en Moleskine-notitieboekjes combineren op creatieve wijze oude en nieuwe kunstzinnigheid.

Weinig dingen zijn mooier dan de zorgvuldig gemaakte combinatie van oude en nieuwe kunst. Daarom hebben Moleskine en Roland DG ervoor gekozen om de luxueuze notitieboekjes te decoreren met verbluffende Japanse landschapsillustraties, en deze af te drukken met onze geavanceerde Roland DG-technologie.

Meer lezen

700x400 Dummy

Roland DG sponsort ’s werelds grootste digitale kunstwedstrijd

De LIMITS Digital Art Battle World Grand Prix 2018 werd gehouden in het weekend van 12 en 13 mei in de Shibuya Hikarie Hal (Hal-A) in Tokio. Roland DG sponsorde het evenement om de creatieve activiteiten te ondersteunen van artiesten die digitale technologie gebruiken, en hielp ook met de productie van officiële merchandise.

Meer lezen

700x400 Dummy

Wat voor u belangrijk is, inspireert wat we doen

De stand van Roland DG op FESPA 2018 in Berlijn zette het thema 'Wat voor u belangrijk is, inspireert wat we doen' in de kijker. De klanten van Roland stonden echt in de spotlights en er was een ongelooflijke buzz met tal van interactieve demo's en functies, een indrukwekkende showcase van oplossingen die werden ontworpen met de eindgebruikers voor ogen, inspirerende displays met toepassingen en niet te vergeten het café voor bestaande en toekomstige klanten om van een welverdiende pauze te genieten en eventjes een praatje te slaan met ons team.

Meer lezen

Eerste gebruiker van Roland EJ-640 spaart 40% kosten

Reclame drukker Hodge in het Duitse Schleswig heeft over werk niet te klagen. De combinatie van grote klantvriendelijkheid met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, levert het bedrijf klanten door heel Europa op. Zes dagen per week draaien de machines, vaak 24 uur per dag. Het werd tijd om een efficiencyslag te maken. Op Drupa kocht eigenaar Michael Marquardt een Roland EJ-640 en kreeg daarmee één van de eerste exemplaren in Europa in huis.

Meer lezen

#WithRoland hebt u een betrouwbare partner

De aankoop van een Roland DG printer is een belangrijke investering, en als trotse fabrikant helpen we u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Naast ons advies kunt u ook een beroep doen op ons netwerk van erkende verdelers in het hele land. Soms krijgen we wel eens de vraag, waarom niet rechtstreeks aan onze klanten verkopen? Waarom werken we met verdelers? Wel, laat het ons even uitleggen ...

Meer lezen

#WithRoland bespaart MediaMouse op hun inktkosten

Rijke, levendige kleuren die producten tot leven wekken zijn essentieel voor een printprofessional. In een verzadigde en competitieve markt kan de perfecte inkt bedrijven die unieke en hoogwaardige kracht geven die nodig is om zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Meer lezen

blijf ontvangen

#WithRoland blijf je ontvangen!

Of u een ervaren professional of nieuw in de printindustrie bent, u hebt waarschijnlijk al iets opgevangen over de discussie over inkt van derden (of alternatieve) inkt. De kwaliteit, kleur en duurzaamheid van de gekozen inkt zijn essentieel bij de productie van kwaliteitsvolle graphics en prints met een lange levensduur. Daarom is het noodzakelijk dat u op de hoogte bent van alle feiten over inkt van derden en de inkt van de fabrikant zelf, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke inkt het beste is voor uw bedrijf.

Meer lezen