DGSHAPE kondigt de nieuwe EKIT aan: graveeropties voor SRM-20

Montage of various personalised products

 

DGSHAPE EMEA – Nieuwe materialen, grotere veelzijdigheid, meer professionele toepassingen.  DGSHAPE EMEA kondigt een nieuwe en zeer eenvoudige optionele KIT aan voor de populaire 3D desktop freesmachine SRM-20.

De SRM-20 Desktop freesmachine biedt een compact formaat en krachtige functionaliteit tegen een betaalbare prijs. De productie van realistische onderdelen en prototypes wordt eenvoudig en gemakkelijk gemaakt met een apparaat dat in elke kantoor-, bureau- of klaslokaalomgeving past. Voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde freesmogelijkheden waarvoor geen deskundige bedieningsvaardigheden nodig zijn, is de SRM-20 een van de gemakkelijkste en nauwkeurigste CNC-freesmachines in zijn klasse.

DGSHAPE EMEA heeft twee graveer opties –EKIT – ontwikkeld voor de bestaande SRM-20, om hun toonaangevende positie op het gebied van kleine en gebruiksvriendelijke roterende graveermachines verder te ontwikkelen.

Met de juiste gereedschappen, toebehoren en software heeft het product zich bewezen als een buitengewoon goede graveermachine voor toepassingen van klein formaat, zoals:

• TID hangertjes voor huisdieren,

• Naamplaatjes

• Sleutelhangers

• Relatiegeschenken

 

Montage of various personalised products

 

“Met deze nieuwe EKIT kunnen we een breed gamma aan materialen graveren, van vlakke plaatjes tot allerlei geschenken,” aldus Peter Kettle, hoofd Product Management voor de EMEA-regio. “Door de nieuwe EKIT toe te voegen aan de SRM-20-desktop hebben we een interessante nieuwe mogelijkheid om te personaliseren gecreëerd. Deze compacte oplossing is zelfs perfect voor winkels omdat hij veilig en makkelijk te gebruiken is. 

Montage of various personalised products

 

”Ontdek het potentieel van de nieuwe EKIT en vraag om informatie over de honderden mogelijke toepassingen die u kunt realiseren. Met deze nieuwe EKIT ontdekt u het winstpotentieel in het produceren en personaliseren van gedenkplaten, metalen geschenken, houten bordjes, bewegwijzering in acryl en nog veel meer.". 

 

* De nieuwe EKIT is alleen leverbaar via geselecteerde verkooppunten in de EMEA-regio. Neem contact op met uw lokale DGSHAPE-team.

 

NIEUWE aanvullende Graveer-EKIT

>