DGSHAPE Corporation: heeft Tony Miller aangesteld als nieuwe directeur de wereldwijde verkoop

Montage of various personalised products

 

DGSHAPE Corporation - ( Hamamatsu City, Shizuoka Prefecture, President: Hisashi Bito, hierna "het bedrijf" genoemd) heeft Tony Miller aangesteld als nieuwe directeur om de wereldwijde verkoop verder te versterken. De benoeming werd beslist tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur van 11 maart 2021.

Achtergrond van de benoeming van bestuurders

Hisashi Bito, president van het bedrijf, becommentarieerde de achtergrond van de benoeming als volgt. "Tony was vice-president van DGA (Roland DG America) in de Verenigde Staten en werd vervolgens als Executive Officer verantwoordelijk voor Global Sales bij Roland DG. Hij heeft veel ervaring in sales en management, en ik denk dat zijn mondiale perspectief zal bijdragen aan de toekomstige ontwikkeling van DGSHAPE. Door Tony toe te voegen aan de leden van de Raad van bestuur hebben drie directeuren elk ervaring in productie, verkoop en technologie om een nieuwe en sterke DGSHAPE te creëren."

TonyMiller

Reactie van directeur Tony Miller: “Het is hele grote eer om deel te mogen uitmaken van DGSHAPE en ik ben verheugd om mijn verkoop- en managementervaring te delen met zo'n getalenteerd team. Voortbouwend op onze sterke basis van innovatieve producten en toegewijde medewerkers, hoop ik nog meer succes te kunnen creëren door het sneller opvolgen van de huidige trends in een snel evoluerende wereldwijde markt. We moeten ons concentreren op efficiëntie en het opbouwen van een betere samenwerkingen met partners door middel van een eerlijke communicatie tussen onszelf en onze partners. Samen zullen we winnen.”

 

Profiel van directeur Tony Miller 

Tony Miller is in dienst getreden bij onze groepsmaatschappij Roland DGA Corporation na een carrière bij Eastman Kodak Company en ENCAD, Inc. Na 15 jaar op de verkoop- en marketingafdelingen te hebben gewerkt, werd hij vanaf 2019 algemeen directeur van de Global Sales & Marketing Division bij het hoofdkantoor in Japan. "Al betrokken bij DGSHAPE sinds hij in de Verenigde Staten was, heeft hij bijgedragen aan het uitbouwen van de belangrijkste activiteit van DGSHAPE, de tandheelkundige sector, tot het eerste aandeel in de Verenigde Staten". 

 

Over DGSHAPE Corporation DGSHAPE Corporation werd in 2017 afgesplitst van Roland DG Corporation als een volledige dochteronderneming om innovatieve 3D-producten van het bedrijf te ontwikkelen en op de markt te brengen, waaronder DWX-frezen voor de tandheelkundige industrie, MPX-fotoprinters en EGX-graveermachines voor de industriële etiketteer- en personalisatie-industrie, en de MDX- en monoFab-series desktop freesmachines voor snelle prototyping, productie en de hobbyindustrie. De producten van het bedrijf worden wereldwijd gedistribueerd.