De Roland DG Texart ZT-1900 biedt spannende nieuwe mogelijkheden voor digitaal printen op textiel

Roland DG EMEA kondigt vandaag haar grootste en meest productieve Texart-printer ooit aan: de nieuwe Texart ZT-1900. Deze hoge capaciteit sublimatieprinter op een breedte van maar liefst 1,9 meter biedt een bijzonder snelle ROI dankzij een combinatie van indrukwekkend lage gebruikskosten en uiterst efficiënte inktprestaties. Daarbij blijven de afdrukken van uitstekende kwaliteit voor toepassingen zoals mode, sportkleding, gepersonaliseerde interieurdecoratie en soft signage.

Hoge productie en hoge precisie

De nieuwe ZT-1900 stelt zelfs  uw meest veeleisende klanten tevreden met afdrukken van topkwaliteit. Bovendien zijn kortere levertijden mogelijk  dankzij een combinatie van hoge printsnelheden - 220m²/uur in conceptmodus en 150m²/uur in productiemodus – en een gespiegelde CMYK-configuratie voor nog meer productiviteit. De geïntegreerde infrarooddroger en het inktreservoir van maar liefst 5kg zorgen voor ongekend snelle droog- en afwerkingstijden, terwijl de hoge mate van automatisering non-stop 24-uurs productie mogelijk maakt. De besturingssoftware van de printer zorgt er bijkomend voor dat geripte bestanden steeds opnieuw kunnen worden geprint, zodat dezelfde opdrachten snel en eenvoudig kunnen worden herhaald.

Vier zeer nauwkeurige dubbel-kanaals Kyocera-printkoppen leveren haarfijn gedetailleerde tekst, superieure beeldkwaliteit en levendige, evenwichtige kleuren. De high-density sublimatie-inkten van Roland leveren een breed kleurengamma en zijn compatibel met gecoat en ongecoat papier voor meer flexibiliteit in de productie. Voor extra veelzijdigheid kan de ZT-1900 ook lichtgewicht papier (>18gr/m2) verwerken. Het gebruik van grote papierrollen tot 450kg helpt u uw papierkosten te verlagen en de productiviteit te verhogen doordat er minder stops nodig zijn. 

Ontdek de Texart ZT-1900

Paul Willems, directeur Business Development en Product Management EMEA zegt: "De ZT-1900 is ideaal voor bestaande gebruikers van digitale sublimatieprinters die hun productiecapaciteit willen verhogen. Maar ook voor bedrijven die momenteel met analoge systemen werken en graag zouden overstappen op digitale systemen met een hoge productiviteit en kwaliteit vormt de ZT-1900 een uitstekende oplossing. De kostenefficiëntie en de lage bedrijfskosten van de Texart ZT-1900 zullen ook zeker  iedereen aanspreken die met extreem krappe marges werkt."

De nieuwe Texart ZT-1900 is nu verkrijgbaar voor klanten in de EMEA-regio. Voor meer informatie over, klik hier.