Roland DG kondigt dubbele lancering aan

Roland DG kondigt vandaag twee productreleases aan. De nieuwe VersaUV LEF2-300D werd speciaal ontwikkeld om de printmogelijkheden van het LEF2-gamma nog verder uit te breiden en Texart-gebruikers kunnen dankzij de nieuwste versie van Rolands gerenommeerde RIP-software - Ergosoft Roland Edition 3 – van een verbeterde gebruikservaring genieten.

Ontdek het nieuwe potentieel van de LEF2-300D

De VersaUV LEF-serie, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2011, is ongelofelijk populair gebleken. Sindsdien is het platform telkens verder geëvolueerd om steeds grotere printoppervlakken en fijnere afwerkingen mogelijk te maken. Vandaag heeft Roland DG de VersaUV LEF2-300D uitgebracht, een nieuw model met een hoogte van 200 mm. Dat biedt niet alleen plaats  voor hogere artikelen, maar het ondersteunt ook een grotere verscheidenheid aan mallen, waardoor het printpotentieel nog verder werd uitgebreid. De VersaUV LEF creëert levendige kleuren en realistische texturen, waardoor hij uitermate geschikt is om een breed scala aan producten en substraten op aanvraag te personaliseren, waaronder lederen tassen, schoenen, telefoonhoesjes en andere promotieartikelen en geschenken.

Francisco Lozano, Product Manager Roland DG EMEA voegt hieraan toe: "Gezien de veelzijdigheid van de VersaUV LEF-serie, hebben de toestellen bij vele van onze gebruikers al voor fantastische succesverhalen gezorgd. Die komen niet alleen uit de printwereld, maar ook uit de detailhandel, productie en andere industrieën - waar velen voorheen alleen vertrouwden op zeefdrukprocessen, maar nu profiteren van de aanvullende digitale mogelijkheden van de VersaUV-serie."

ErgoSoft Roland Edition 3

Met een verscheidenheid aan nieuwe functies en verbeteringen is de nieuwste editie van Rolands RIP-software een perfecte match voor hoogwaardige textielprints.  De herontworpen gebruikersinterface zorgt voor een intuïtievere bediening en een verbeterde gebruikerservaring. Bovendien beschikt Edition 3 over de mogelijkheid om snel de gewenste steunkleur te vinden én te matchen, over automatische steunkleurvervanging en over mogelijkheden om een algehele verbetering van de efficiëntie en productiviteit voor de gebruiker te realiseren. Bestaande Texart XT-640/RT-640-gebruikers die edities 1 en 2 hebben geactiveerd, komen tussen 24 maart en 30 september 2020 in aanmerking voor een gratis upgrade.

Ontdek meer over 
de nieuwe VersaUV LEF2-300D en Ergosoft 3 RIP Software