Wij Zijn Hier: Roland DG ondersteunt, inspireert en versterkt zijn gemeenschap

 

Roland DG heeft in deze voor het bedrijfsleven onzekere en ongekende tijden één duidelijke boodschap voor zijn klanten en partners: Wij Zijn Hier om u te ondersteunen, te inspireren en te versterken - voor een betere toekomst.

Wij zijn hier om te ondersteunen

Roland erkent dat veel mensen in de sector momenteel voor een grote uitdaging staan. De toekomst kan onzeker aanvoelen en in veel gevallen is het bedrijfsleven stilgevallen. Roland DG ondersteunt de beslissingen die werden genomen om commerciële evenementen uit te stellen of zelfs te annuleren om de veiligheid van alle deelnemende partijen te beschermen, maar het bedrijf is zich er ook van bewust dat door deze stap heel wat informatie, opleidingen en ondersteuning minder toegankelijk zijn geworden.

Roland DG wil in contact blijven met zijn klanten en partners, waar ze zich ook bevinden. Een team van experts staat daarom continu klaar om in gesprek te gaan met de printgemeenschap via de verschillende sociale kanalen van het bedrijf, maar ook rechtstreeks, via een nieuw in het leven geroepen Wij Zijn Hier-webpagina. Individuele personen hoeven op die website alleen maar een formulier in te vullen om aan Roland DG te laten weten wat hun onmiddellijke behoeftes of verzoeken zijn en zullen daarop snel reactie krijgen. Nieuwe FAQ's en onderhoudstips zullen eveneens beschikbaar worden gesteld om gebruikers te helpen die door de omstandigheden met een langere downtime te maken krijgen.

Wij zijn hier om te inspireren

Het bedrijfsleven kan op verschillende manieren worden gevoed. Het is belangrijk om altijd vooruit te kijken en te beslissen hoe we ons professionele leven kunnen verbeteren en de toekomst kunnen omarmen eens deze moeilijke tijden voorbij zijn. Daarom zal Roland DG een nieuwe en uitgebreide reeks webinars, online tutorials en digitale content ter beschikking stellen over een reeks technologieën en toepassingen om zijn klanten van de nodige opleiding en inspiratie te kunnen voorzien. Roland-specialisten zullen, onder andere via de Roland Academy, beschikbaar zijn voor interactieve sessies om vragen te beantwoorden en de nodige informatie te verstrekken.

Wij zijn hier om te versterken

Wanneer de motor bij veel bedrijven na deze ongekende en onvoorspelbare tijden opnieuw zal moeten aanslaan, zal Roland DG een versterkende rol spelen in de wereld van digital printing door middel van toekomstige bedrijfsinitiatieven en de aankondiging van spannende producten. Het bedrijf wil klanten helpen om het maximale uit hun bestaande apparatuur te halen, en eerlijk advies geven over mogelijke aanvullende systemen die hun klanten in staat stellen om ook nieuwe markten met succes te bereiken. In deze periode is het essentieel om met elkaar verbonden blijven. Zit u met vragen, opmerkingen of wilt u gewoon even kort hallo zeggen? Neem dan nu contact op met Roland DG.