Roland DG Blog
Bedrukken van leren artikelen kopregel mobiel

Duurzaam, flexibel, modern: printen op leer met Roland

Leer is een oerdegelijk en veelzijdig product en wordt al duizenden jaren gebruikt voor kleding, schoeisel en meubels. Maar met de VersaUV- vlakbedprinters en flexibele ECO-UV-inkten brengt u dit materiaal naar de kleurrijke, bewerkbare wereld van de 21e eeuw.
 
De UV-printtechnologie verbindt de innovatieve inkt met het leer zelf, en behoudt de natuurlijke textuur en duurzaamheid hiervan. Uw grafische elementen zullen niet barsten of afbladderen en u kunt vrijelijk experimenteren met grafiek, tekst, logo’s e.d. om op het gebied van personalisering in een reeds luxueus marktsegment een lucratieve service aan te bieden.
 
Hier volgen een aantal ideeën over hoe printen op leer deel kan uitmaken van uw portfolio, en informatie over de perfecte apparatuur voor de job.

Stap in schoenen: printen op leren schoenen

De beste schoenen zijn de schoenen die de drager perfect passen – en die zijn of haar persoonlijkheid uitstralen! Met VersaUV-flatbedprinters van Roland kunnen persoonlijke graphics, logo’s en tekst rechtstreeks worden toegevoegd aan, grote of kleine, leren (sport)schoenen. 

Voeg namen toe om leren schoenen te personaliseren.

Unieke ontwerpen die rechtstreeks worden geprint op leren schoenen.

Mooi zitten: Geprinte leren meubels

Leer is al een luxemateriaal voor bekleding en andere interieurdecoratie, maar u laat zien waarvoor u staat door ook nog een bedrijfsidentiteit of logo’s toe te voegen. Of print persoonlijke ontwerpen of monogrammen op leren stukken voor particuliere klanten in het high-end segment.

Leren meubilair is perfect voor het tonen van uw bedrijfsidentiteit.

Mode in beeld: Personaliseren van leren handtassen 

Modevolgers willen waarschijnlijk graag de It Bag van het seizoen hebben, maar willen zeker niet hetzelfde als wat de anderen hebben! Creëer met VersaUV volledig gepersonaliseerde geprinte leren handtassen voor retailers, of gebruik deze techniek voor snelle en gemakkelijke pre-productie van prototypes van handtassen.

Print ontwerpen rechtstreeks op leer om een unieke handtas te creëren.

Creëer de nieuwste It Bag of een unieke tas.

Blijvende herinneringen: Geprinte leren geschenken en aandenken 

Kleine leren artikelen als portemonnees, make-up-tasjes, telefoonhoesjes, portefeuilles en sleutelhangers zijn perfecte cadeaus en souvenirs – vooral met unieke grafische elementen die direct op het leer zijn gedrukt met VersaUV.

Gepersonaliseerde artikelen van leer zijn perfecte souvenirs voor een blijvende indruk.

Een leren portemonnee met een gepersonaliseerd ontwerp vormt een ideaal cadeau.

Kunstleer in stijl 

De VersaUV-systemen van Roland printen niet alleen op echt leer maar ook op kunstmatige materialen zoals PU-leer en imitatieleer. Boor nieuwe, artistieke markten aan met een brede reeks compatibele producten zoals deze accessoires.

Een horlogebandje van kunstleer met een gepersonaliseerd ontwerp voegt de persoonlijke touch toe.  

Creëer artistieke grafische elementen voor artistieke mensen .  

  • Uw klanten zullen houden van de luxe uitstraling van gepersonaliseerde accessoires en interieurartikelen in stijlvol leer. En u zult het ook nog eens prachtig vinden om deze accessoires te maken, dankzij de gebruiksvriendelijke, veelzijdige reeks desktop- en grootformaat-vlakbedprinters die zijn gebaseerd op de VersaUV-vlakbedtechnologie van Roland. Ontdek hoe u aan luxueus leer nog meer waarde kunt toevoegen.