In Your Face is gespecialiseerd in speciale graphics voor de zeil- en watersport

In Your Face

In Your Face is gespecialiseerd in speciale graphics voor de zeil- en watersport

In Your Face is begonnen zonder financiering, ervaring of huisvesting, maar is nu trots op zijn succes op de zeilmarkt, met dank aan een veelzijdige Roland printer/snijplotter.

In Your Face is nu een grote naam in het windsurfen, maar kende in 2015 een heel bescheiden start. Het team is trots op wat ze hebben bereikt en we zijn er trots op dat we In Your Face a Roland Hero mogen noemen!

#RolandHero

"We zijn trots op wat we hebben gedaan en hoe we zijn gegroeid. We hebben voor Roland gekozen vanwege de veelzijdigheid; onze printer/snijplotter stelt ons in staat om vele materialen materialen te verwerken en zeer verschillende markten aan te boren."

Svetlana Kolpikova - In Your Face

In Your Face zette de eerste stappen in het woelige bedrijfsleven toen een 20-jarige designcarrière abrupt eindigde. Ondanks het feit dat ze geen ervaring hadden in de label- en stickermarkt - en ook geen fondsen of pand - hebben de eigenaren Svetlana Kolpikova en Rafa Benavent dapper de stap gezet naar speciale graphics voor de zeil- en watersport.

"We hadden geen vooruitzichten op een baan en geloofden dat ons eigen bedrijf de enige manier was om vooruit te komen," legt Svetlana uit. "Om de zaken nog ingewikkelder te maken, konden we op dat moment geen lening krijgen van de bank en moesten we ons labelbedrijf vanaf nul beginnen in onze huurflat van 30 m².”Sinds deze start in 2015 vertrouwt In Your Face - gevestigd op de zonnige Canarische Eilanden - op een Roland printer/snijplotter.

We hebben voor Roland gekozen vanwege de veelzijdigheid; onze printer/snijplotter stelt ons in staat om vele materialen materialen te verwerken en zeer verschillende markten aan te boren, van textieletiketten tot het bestickeren van boten en jachten," zegt Svetlana.

"Het is heel eenvoudig om de apparatuur altijd printklaar te hebben. Daarnaast verlopen het reinigen en vervangen van onderdelen zeer snel.”In Your Face produceert graphics voor windsurfzeilen - een lastige klus vanwege de constante evolutie van de gebruikte materialen - plus windsurfplanken, schaatsen, duikflessen, gepersonaliseerde kleding en nog veel meer, met jonge windsurfers die zelfs om ondersteuning vragen. Het bedrijf is ook betrokken bij een nieuwe SUP-race, La Misteriosa.

Een groot project bestond erin om in slechts 24 uur een bestickeringsopdracht voor een wedstrijdboot uit te voeren: elke sticker op de romp, giek en het zeil van de boot van Olympisch kampioen Fernando León, de Phonemovil, moest worden vervangen - vanaf het water. In Your Face is er terecht trots op dat we dit dringende en moeilijke project succesvol hebben beëindigd, ondanks de moeilijke start. 

"We zijn trots op wat we hebben gedaan en hoe we zijn gegroeid," zegt Svetlana. "Nee, we zijn geen giant, maar als wij geen helden zijn, wie is dat dan wel?

Foto’s geleverd door Fernando Sánchez

Svetlana, hoe beoordeel je Roland?

 • Bouwkwaliteit ★★★★★
 • Betrouwbaarheid ★★★★★
 • Veelzijdigheid ★★★★★
 • Productiviteit ★★★★★
 • Gebruiksgemak ★★★★★
 • Outputkwaliteit ★★★★★
 • Operationele kosten ★★★★★
 • Prijs/kwaliteit ★★★★★
 • Service en support ★★★★★
 • Algemeen ★★★★★

De weetjes van Svetlana

 1. Hoe zou je jezelf in drie woorden beschrijven?

  Perfectionistisch, efficiënt en avontuurlijk.

 2. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

  Meer dan een advies, ik wil een quote uit een van mijn favoriete boeken vermelden, The Master and Margarita vermelden: ‘Vraag nooit iets van iemand die sterker is dan jij.’ Ik weet niet of het goed was, maar ik las het als kind en het heeft mijn karakter als vechter sterk beïnvloed en vorm gegeven. 

 3. Wat is je favoriete sociale-mediaplatform?

  Instagram vanwege zijn dynamiek.

 4. In mijn vrije tijd, hou ik van…

  Windsurfen natuurlijk, en als er geen wind is, ben ik vast ook in het water te vinden.

 5. Wat weten mensen nog niet over jou?

  Dat ik in werkelijkheid erg kwetsbaar en onzeker ben, ook al lijkt het tegendeel het geval.

Volg In Your Face

#RolandHero

In 2018 zetten wij de helden van Roland in het zonnetje: mensen en bedrijven die een extra inspanning leveren om te inspireren en dingen te creëren. Bent u een Roland Hero?

2018 Roland Hero
2018 Roland Hero

Een missie om onze Roland Heroes te vinden en in het zonnetje te zetten