Roland DG Blog
header impactprinter

Geef aan sieraden een persoonlijke tintje met impactprinten

Iedereen wil dat zijn of haar sieraden persoonlijk zijn, wat een creatieve en lucratieve markt opent voor printbedrijven. Dankzij digitale beeldvormingstechnologie zoals met de impact-graveermachine METAZA MPX-95 van Roland hoef je geen specialist op het gebied van fijne sieraden te zijn om mooie, grappige en ongelooflijk speciale artikelen aan te bieden aan uw klanten. Hier volgen enkele voorbeelden om u te inspireren.

Sieraden voor huwelijksaanzoek

De ring is perfect, maar waarom zou u deze niet extra speciaal maken met passende sieraden voor een huwelijksaanzoek? Hier een prachtig portret van het gelukkige paar – misschien een foto die is genomen vlak na de belangrijke vraag – is vereeuwigd op een hanger. Het is een visueel aandenken dat naast het hart kan worden gedragen.

gepersonaliseerde sieradenset voor huwelijksaanzoek

Vereeuwig dat speciale moment van een huwelijksaanzoek met een gepersonaliseerde sieradenset.

Vingerafdrukringen

En dan de trouwring zelf: wat kan er unieker zijn dan een ring die is gedecoreerd met de vingerafdruk van de bruid of bruidegom? Een exacte replica van de vingerafdruk van een persoon is de hoogste uiting van personalisatie, perfect voor huwelijken, verjaardagen of gewoon voor fun. Gift shops kunnen dezelfde techniek gebruiken op dooparmbanden, bedelarmbanden of hangers.

 

gepersonaliseerde vingerafdrukring  

Sieraden met vingerafdruk zijn zonder twijfel uniek

Sieraden met medische ID

Voor veel mensen is het van cruciaal belang om informatie bij zich te dragen over hun allergieën, medische toestand en contactgegevens voor noodgevallen. Sieraden met persoonlijke ID zijn hiervoor ideaal. Een armband, polsband of halsband is ideaal om op aantrekkelijke en persoonlijke wijze dergelijke belangrijke informatie over te brengen.

gepersonaliseerde sieraden met medische info

Sieraden met medische waarschuwingsinformatie kunnen mooi en functioneel zijn

Hangers voor huisdier en eigenaars

Hondenpenningen zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat een kwijtgeraakte hond of kat weer met zijn of haar eigenaar kan worden verenigd. Met impactprinten kunt u, behalve een naam en telefoonnummer, ook alles toevoegen wat u wilt, bijvoorbeeld een foto als deze. In feite houden eigenaren van overeenstemmende sieraden die de speciale band met hun huisdier tot uitdrukking brengen – een prachtige toepassing voor printers en gift shops.

 Hondenpenningen en sieraden van eigenaren

Breng de speciale band tussen huisdier en eigenaar tot uitdrukking met gepersonaliseerde penningen en hangers

Kerst- en feestdecoraties

Familievieringen vragen om indrukwekkende decoraties met een blijvende herinnering. Voor Kerstmis, Nieuwjaar, huwelijken, diploma-uitreikingen, speciale verjaardagen, de geboorte van een baby zijn herinneringsornamenten zoals deze feestelijke boomdecoraties perfecte familiecadeaus die steeds weer kunnen worden uitgestald. 

 Afbeelding kerstdecoratie

Maak elke kerst speciaal met high-end gepersonaliseerde ornamenten

Wat zou u maken? De toepassingen voor impactprintsystemen van Roland DG worden alleen maar beperkt door uw verbeelding. De opties en mogelijkheden voor uw bedrijf zijn vrijwel eindeloos - klein of groot, fun of high-end. 

       

 

Lees ons nieuwste verhaal uit de praktijk over Factory Fotografía – een fotografiebedrijf dat een nieuwe niche heeft gevonden met mooi gedetailleerde, gepersonaliseerde promotiegoederen en geschenken.

 

       

 

Lees meer over de impactprinter METAZA MPX-95  van Roland en hoe deze u kan helpen de personalisatiemarkten te betreden.