Zilveren FESPA Award voor textielprints in showroom Roland DG

Expo-Etcetera ontving een zilveren FESPA Award in de categorie textielprinten voor de realisatie van dunne voiles voor onze showroom in Geel. De voiles zijn opgespannen in de houten frames die in het midden van de ruimte staan opgesteld. In deze frames (ook wel “moods” genoemd) tonen we tal van toepassingen van onze grootformaatprinters en snijplotters.

showroom-roland-dg-geel-1.jpg

FESPA Awards

De FESPA Awards worden uitgereikt in 16 categorieën en staan open voor inzendingen uit de hele wereld. De inzendingen die het hoogst scoren op creativiteit, originaliteit, communicatiekracht en digitale printvaardigheden worden bekroond. Dit jaar vond de uitreiking plaats tijdens een gala-avond in Huis van Berlage in het centrum van Amsterdam.

Expo-Etcetera

Expo-Etcetera uit het Belgische Melsbroek eindigde op een mooie tweede plaats in de categorie textielprinten. Ze beprintten de dunne voiles met een Roland-printer via transfersublimatie. De printkwaliteit is prachtig, wat mede zorgde voor de bekroning door de FESPA-jury. Extra bijzonder is dat je door het textiel kan kijken als je er schuin voor staat, maar niet als je er recht voor staat. Dat creëert een mooi ruimtelijk effect, zonder de boxen volledig af te sluiten.

Lees meer over de mogelijkheden van textielprinten met Roland

Bekijk de productpagina’s van onze sublimatieprinters: Texart RT-640 en Texart XT-640