Winst vergroten in huidige economie? Lees hoe!

Elke ondernemer vraagt zich vandaag af hoe hij zich staande kan houden in de huidige economie. Hoewel er geen pasklaar antwoord is, zijn er toch een aantal zaken waar je op kan rekenen om aan slagkracht te winnen. “Door je aanbod uit te breiden en je klanten meer te geven dan je concurrenten, sta je sterk. Meer bieden betekent hier niet dat je winstmarges krimpen, integendeel! Je aanbod uitbreiden met winstgevende nieuwe producten is de kunst. De VersaUV LEF-20 printer is hiervoor het ideale hulpmiddel,” zegt Michel Van Vliet, Product Marketing Manager bij Roland DG.

Meer bieden én winstmarges vergroten

Heel wat bedrijven doen het goed, ondanks de moeilijke economische tijden. Zij zoeken naar manieren om hun klanten aan zich te binden en nieuwe klanten aan te trekken, zonder vast te geraken in een prijzenoorlog.

Aanbod uitbreiden

“Wij raden onze klanten aan om te investeren in een printer waarmee ze zich onderscheiden en meerwaarde bieden aan hun klanten. Een fotograaf kan bijvoorbeeld naast de standaard canvassen en posters ook fotogeschenken gaan aanbieden. Hij print zijn professionele foto’s dan op een fotoblok in plexiglas, hoesje voor een smartphone of tablet, muismat, glazen onderzetter of wat hij maar wil. Om het allemaal nog net iets specialer te maken, kan hij de prints afwerken met een laagje vernis of een textuur. Met onze transparante inkt kan je namelijk verschillende lagen op elkaar printen, zodat je een textuur krijgt die je effectief kan voelen. Dat geeft heel knappe resultaten,” verduidelijkt Michel Van Vliet.

Veilig investeren

Natuurlijk komt het er ook op aan de juiste keuze te maken. Investeren in een betrouwbaar toestel, waar u jarenlang probleemloos mee kan werken, blijkt de beste keuze. Van Vliet: “De printers van Roland DG staan wereldwijd bekend om hun hoge betrouwbaarheid. We beseffen namelijk heel goed dat elke dag dat je machine stil staat, er één te veel is. Je kan er rustig op rekenen dat jouw Roland DG-printer elke dag opnieuw doet wat je van hem verlangt en dat je op de afgesproken datum kan leveren aan je klanten.”

Inspiratie zoeken

“In onze Creative Centers en op onze beursstanden kan je inspiratie opdoen over mogelijke producten die je kan maken of personaliseren met een printer. We helpen je graag in je zoektocht naar de juiste printer en winstgevende nieuwe producten voor jouw zaak,” besluit Van Vliet.

Contacteer ons!