VersaWorks Dual: krachtige nieuwe functies vereenvoudigen uw werk

versaworks-dual-computer.jpgOnze nieuwe RIP-software, Roland VersaWorks Dual, bevat alle handige functies van VersaWorks en verschillende nieuwe features die uw werk vereenvoudigen. Bovendien is de software uitgerust met twee “interpreters” voor enerzijds Postscript en anderzijds pdf-bestanden. Deze zorgen ervoor dat alle speciale effecten steeds correct worden afgeprint. Lagen, transparanties, drop shadows en blur leveren u geen kopzorgen meer op.

We leveren VersaWorks Dual standaard bij de recent uitgebrachte printers (momenteel: EJ-640, LEF-300 en VG-reeks). De software zal echter ook de toestellen aansturen die we in de toekomst nog gaan uitbrengen. De interface van VersaWorks Dual is gelijk aan die van uw vertrouwde VersaWorks-software, maar en zijn enkele krachtige nieuwe functies beschikbaar. We geven u een overzicht.

 

Queue presets

In VersaWorks Dual kan u presets (voorinstellingen) toewijzen aan de queues. Dit komt van pas als een hele reeks prints dezelfde instellingen vereisen. U stelt alle parameters dan éénmaal in en slaat deze op in de “Queue Properties”. Zo kunt u bijvoorbeeld presets aanmaken per klant, per type opdracht en per media.

Klik daarvoor op [Edit] > [Queue A/B Settings]. Gebruik de iconen rechtsboven om een reeks parameters op te slaan of bewaarde instellingen te openen en zodoende toe te passen op beelden die u nog zal openen.

versaworks-dual-queue-properties.jpg

Variabele data roteren en spiegelen

Met VersaWorks Dual kunt u variabele data als beelden, tekst en cijfers roteren en spiegelen. U kan dat doen voor alle data in een kolom of bestand, of u kan dit op celniveau doen. Dat is handig als u bijvoorbeeld een hele reeks toegangspasjes wil printen en enkele foto’s ondersteboven staan. Dan kan u net die foto’s roteren in de software.

versaworks-dual-variable-data-printing-text.jpg versaworks-dual-variable-data-printing-image_1.jpg

 

Er zijn vier nieuwe functies voor gebruikers van de VersaUV LEF-300. U ontdekt ze hier.

 

Andere interessante artikels:

Variabele data printen met VersaWorks (Dual)
Stickers snijden met VersaWorks (Dual)
Glanzende of matte vernis, reliëf en structuur printen met VersaWorks (Dual)