Uw printer converteren naar de nieuwe ECO-SOL MAX 3-inkt

Snellere droogtijden, grotere cassettes, een lagere prijs per ml inkt en betere algemene prestaties zijn slechts enkele van de redenen om te upgraden naar ECO-SOL MAX 3.

De nieuwe inkt kan gebruikt worden in alle huidige modellen van de Roland eco-solventprinters en printers/snijplotters, en ook in de meeste oudere modellen.* Het goede nieuws is dat het conversieproces eenvoudig is en in de meeste gevallen kan gebeuren zonder technische assistentie.  

Betere prestaties voor bestaande klanten

Klanten kunnen nu ECO-SOL MAX 3 inkt bestellen bij aankoop van een nieuwe eco-solventprinter van Roland DG. De inkt is ook beschikbaar voor bestaande klanten om betere prestaties te halen met hun bestaande printer*, zodat onze trouwe klanten kunnen profiteren van de laatste technologische ontwikkelingen.

Conversieproces

Om uw printer of printer/snijplotter over te schakelen op ECO-SOL MAX 3 inkt dient u deze stappen te volgen:

1. Controleer uw printertype

Overschakeling op ECO-SOL MAX 3 is mogelijk met de volgende producten: BN-20, de SPi-reeks, de VSi-reeks, RF-640, XF-640, RE-640, RA-640, RS-640, XJ-740/640, VP-reeks, VP-i-reeks en XC-540. Andere toestellen worden later beschikbaar gesteld.

2. Neem contact op met uw officiële Roland-dealer

Plaats uw bestelling voor een set ECO-SOL MAX 3-inkten en een GRATIS conversiekit bij uw dealer.

3. Bezoek de inktconversiewebsite

Zodra u de conversiekit ontvangen hebt, gaat u naar www.rolanddg.com/download/ecosolmax/max3/. De website begeleidt u bij de installatie van de nieuwe firmware en het updaten van VersaWorks en geeft instructies over de installatie van ECO-SOL MAX 3.

 

Deze filmpjes tonen de werkwijze stap voor stap:

Voor RF-640, RE-640, RS-640/540 en VS-640i/540i/300i

img_screenshot-video.jpg

Voor SP-540i/300i, VP-540i/300i en VP-540/300

conversion_video_sp-i.jpg

Voor XF-640 en XJ-740/640

conversion_video_xf.jpg

4. Download gratis mediaprofielen

Bezoek vervolgens het Roland Profile Center www.rolandprofilecenter.eu. De registratie is gratis. Deze fantastische online dienst laat u toe om nieuwe mediaprofielen voor ECO-SOL MAX 3 te downloaden. Met een slimme conversietool vormt u uw bestaande profielen om voor gebruik met de nieuwe inkt.

 

* Klanten kunnen best informeren bij hun dealer welke modellen kunnen overschakelen. Een klein aantal oudere modellen ondersteunt ECO-SOL MAX 3 niet officieel. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.