Upgrade witte inkt naar ECO-SOL MAX2

Twee jaar geleden brachten we een opvolger voor onze bekroonde ECO-SOL MAX-inkt op de markt. Deze nieuwe generatie eco-solventinkt, ECO-SOL MAX2, werd wereldwijd zeer goed onthaald en geprezen. Voornamelijk over de witte inkt zijn de reacties lovend. De inkt heeft een betere dekking en print scherpere beelden.

Nu de productie van de witte inkt van de eerste generatie ECO-SOL MAX-inkt wordt stopgezet roepen we onze klanten op om over te stappen op de tweede generatie witte inkt. Dit is kosteloos en kan gebeuren zonder technische interventie.

 

Heeft dit betrekking op mij?

Als u witte inkt van het type ECO-SOL MAX (bestelcode ESL3) gebruikt op een van volgende toestellen dient u over te schakelen op ECO-SOL MAX2 (ESL4). Het gaat om de printermodellen VersaCAMM VS-300/420/540/640*, VersaSTUDIO BN-20 en SOLJET PRO III XC-540MT/W.

Het is niet nodig om alle kleuren te wijzigen. U kunt de kleuren cyaan, magenta, geel, zwart, licht cyaan, licht magenta en metallic van het type ECO-SOL MAX verder blijven gebruiken.

 

Wat moet ik doen?

Volg de eenvoudige instructies en download de nieuwe firmware. De instructies zijn beschikbaar in het Engels. Gelieve contact op te nemen met uw geautoriseerde Roland-dealer als u vragen hebt.

Voor VersaCAMM VS-300/420/540/640: Download de handleiding en firmware

Voor VersaSTUDIO BN-20: Download de handleiding en firmware

Voor SOLJET PRO III XC-540MT en XC-540W: Download de handleiding en firmware

 

Wanneer schakel ik best over?

U hoeft niet meteen over te schakelen. Contacteer uw Roland-dealer om zijn voorraadstatus te bespreken. Toch vaart u er wel bij snel over te schakelen. De nieuwe generatie witte inkt dekt beter, droogt sneller en kost evenveel als zijn voorganger. Niets dan voordelen dus!