Eerste TrueVIS in Europa geplaatst bij het Nederlandse bedrijf Eelan

Op FESPA Digital in Amsterdam besliste Joris Langedijk van het ontwerpbureau Eelan meteen om de nieuwe TrueVIS VG aan te kopen. Het toestel werd vorige week geïnstalleerd door de Nederlandse Roland-verdeler Tripa, wat het de eerste installatie in Europa maakt.

eelan-joris-langedijk-roland-truevis-vg-2.jpg

“Ik was er meteen verliefd op, de kwaliteit is echt heel goed. We zijn geen metervreters. We maken voor kritische klanten als fotografen enkele afdrukken, die topkwaliteit moeten zijn. Die kwaliteit met diepe zwarte, fijne nuances en hele mooie lichte kleuren kwam nu binnen ons bereik,” zegt Joris.

“Het was helemaal niet de bedoeling op de beurs te kopen. We kwamen alleen maar kijken. Na de demo waren we echter al overtuigd. En ja, beslissen op de beurs was onze snelste kans deze nieuwe machine in huis te krijgen. Dus ik heb het maar gewoon gedaan. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. We hebben direct foto’s gemaakt en via sociale media verspreid. De komst van de nieuwe printer twee weken na de beurs hebben we gevierd met beschuit met muisjes. We zijn aan het printen geslagen en ik heb direct een paar klanten gebeld om de kwaliteit te laten zien.”

Lees hier het hele artikel

Lees meer over de TrueVIS VG Serie