Wedstrijd voor gebruikers van Roland-toestellen

Roland DG gaat op zoek naar de meest creatieve en toegewijde gebruikers van haar toestellen. Zij worden uitgenodigd om deel te nemen aan de ‘I love my Roland’ wedstrijd.

De wedstrijd start vandaag op Facebook. Gebruikers van Roland-toestellen kunnen daar leuke, opvallende foto’s van zichzelf met hun toestel opladen en kort beschrijven waarom ze de machine zo waarderen. De meest creatieve inzending wordt beloond met Apple iPad van 32GB. Ook de maker van foto die het grootst aantal “likes” krijgt, wint een iPad. Deelname is eenvoudig, gratis en neemt weinig tijd in beslag.

Met deze wedstrijd wil Roland DG iets terugdoen voor haar loyale klanten, die vaak al jarenlang met Roland werken. Een goede klantenservice en –relatie staan namelijk hoog aangeschreven bij het bedrijf.


Hoe deelnemen?

  • Ga naar onze wedstrijdpagina op www.rolanddg.be/ilovemyroland.
  • Klik op ‘Vind ik leuk’.
  • Maak een creatieve foto van u met uw Roland-toestel en laad deze op.
  • Vermeld waarom u van uw Roland houdt.Deel de foto met uw vrienden.

 

De wedstrijd is toegankelijk voor gebruikers van de toestellen van Roland DG, zijnde printers, gecombineerde printers/snijplotters, snijplotters, graveertoestellen, freesmachines, metaalprinters en laserscanners. Klanten uit de regio van Roland DG Benelux (België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije en Hongarije) komen in aanmerking voor winst. Het wedstrijdreglement is beschikbaar op de wedstrijdpagina’s.