Vaste waardes en verrassingen van Roland DG op Viscom Düsseldorf

De technologiezones zullen opnieuw als rode draad fungeren op de stand van Roland DG op Viscom Düsseldorf. De rendabele printoplossingen en innovatieve toepassingen worden gepresenteerd in vier zones die bezoekers zullen verrassen en inspireren. Op de Roland DG-stand (hal 8B, stand H40-50) zullen zowel de populaire actuele producten als enkele nieuwigheden aan de bezoekers worden voorgesteld. Deze nieuwigheden worden in primeur voorgesteld aan het Europese publiek.

print-cut-zone.jpgRoland DG is wereldwijd befaamd voor zijn kwalitatieve en uitermate efficiënte gecombineerde printers/snijplotters, waarmee stickers, raamdecoratie, labels, car wraps, hitte transfers en zo veel meer gemaakt worden. In de Print- & snijzone kunnen beursbezoekers terecht voor een demonstratie van deze toptoestellen. Zowel het betrouwbare productiemodel - de SOLJET PRO4 XR-640 - als de immens populaire instaptoestellen van de VersaCAMM-reeks komen aan bod.

print-zone-2.jpgIn de Printzone vinden bezoekers de nieuwste grootformaatprinters. Deze werken met de gekende eco-solventinkt van Roland DG in vier kleuren. Ze zijn ideaal voor de productie van prachtige posters, banners, billboards, backlits, displays en zo meer. Deze printers zullen op de beurs aangestuurd worden met Rolandprintstudio, het uitgebreide RIP-pakket van Roland DG voor MAC OS X.

magic-box.jpgPersonalisatie is een hot topic. In de Personaliseringzone vinden beursbezoekers dan ook tal van verrassende en rendabele nieuwe toepassingen. Inspiratie gegarandeerd voor wie op zoek is naar alternatieve inkomstenbronnen. Het centrale toestel in deze zone is de VersaUV LEF-20 vlakbedprinter. Deze print rechtstreeks op een zeer grote groep substraten tot 100 mm dik en tovert standaard voorwerpen om in gepersonaliseerde items.

texart-rt-640.jpgDe paradepaardjes van de Sublimatiezone worden de Texart-sublimatieprinters en kalander. Samen bieden deze machines een eenvoudige en betaalbare oplossing voor sublimatieprinten. Deze techniek wordt gebruikt voor de productie van sportkledij, kleding, gadgets, merchandising, soft signage en binnenhuistoepassingen. Vergeet niet uw exemplaar te vragen van de nieuwe Roland sublimatiegids, een kennismaking met sublimatie en de commerciële mogelijkheden van grootformaat printen.

Op Viscom zal Roland DG ook een aantal nieuwigheden in primeur voorstellen. Meer informatie zal in de komende weken vrijgegeven worden op deze website.

 

Viscom Düsseldorf 2015
Messe Düsseldorf
4-6 november 2015