Roland DG wint prestigieuze Product of the Year awards tijdens SGIA 2016

Roland DG Corporation, wereldwijd een toonaangevende fabrikant van grootformaatinkjetprinters en printers/snijplotters, kondigt met trots aan dat het twee prestigieuze Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) Product of the Year awards heeft gewonnen tijdens de 2016 SGIA Expo die onlangs werd georganiseerd in Las Vegas.

Roland DG ontving de prijzen voor de TrueVIS-inkt in de categorie Digital Inks – Solvent/Eco-Solvent/Latex, en voor de Texart SBL3-sublimatie-inkt in de categorie Digital Inks – Textile. De jaarlijks georganiseerde wedstrijd erkent nieuwe apparatuur en benodigdheden die bevorderlijk zijn voor de Specialty Imaging-industrie. Daarnaast werden de klanten van Roland DG bekroond met zeven prestigieuze SGIA 2016 Golden Image Awards voor de uitmuntendheid van hun digitale printresultaten. “Het is al een hele eer om één SGIA Product of the Year award te winnen, laat staan twee,” zei Andrew Oransky, president van Roland DGA Corporation, de in de VS gevestigde marketing-, distributie- en verkoopafdeling van Roland DG. “Bij Roland DG ontwikkelen we voortdurend geavanceerde technologieën en innovatieve producten die onze klanten nieuwe toepassingen en creatieve mogelijkheden bieden. De inkten van Roland DG die dit jaar door de jury werden geselecteerd, zijn het zoveelste voorbeeld van de toewijding van ons bedrijf om print service providers de middelen te geven die ze nodig hebben om te groeien en te slagen.”

De TrueVIS-inkt, die in de categorie Digital Inks – Solvent/Eco-Solvent/Latex won, werd ontwikkeld voor de nieuwe, geavanceerde TrueVIS-grootformaatprinters/snijplotters van Roland DG. Deze inkt laat u met een breed kleurenspectrum, rijke volvlakken en buitengewone details printen aan lage bedrijfskosten. Bovendien is de TrueVIS-inkt GREENGUARD Gold-gecertificeerd, droogt snel en heeft bij buitengebruik een zeer goede houdbaarheid tot drie jaar zonder laminering. De Texart-sublimatie-inkt, ontwikkeld voor de Texart RT-640 en XT-640 sublimatieprinters van het bedrijf, maakte eveneens indruk op de jury tijdens SGIA 2016 en won in de categorie Digital Inks – Textile.  Texart-inkten, verkrijgbaar in configuraties van 4 of 8 kleuren met CMYK, lichtcyaan, lichtmagenta, oranje, violet, en het nieuwe fluorescerende roze en geel, zorgen voor krachtige kleuren en een verbazingwekkende kwaliteit op stoffen, kleding en harde artikelen.

De volledige lijst van de winnaars van de 2016 SGIA Product of the Year vindt u op

https://www.sgia.org/expo/2016/product-year-winners.