Roland DG nodigt de DRUPA-bezoekers uit om het nieuwe TrueVIS VG-gamma te ontdekken

De bezoekers van DRUPA 2016 zullen onmiddellijk van Duitsland naar Japan worden gekatapulteerd wanneer ze de stand van Roland DG bezoeken (hal 9, stand E04-1). Bezoekers krijgen de kans om een virtuele tour van 360° te maken: ze worden ondergedompeld in de sfeer van de fabriek van Roland DG in Hamamatsu, ze lopen langs de productielijn om te zien hoe het pas gelanceerde assortiment TrueVIS VG-printers/snijplotters wordt gemaakt en ontdekken hoeveel zorg en precisie in elk toestel van Roland wordt gestoken.

Gillian Montanaro, Hoofd van marketing EMEA, Roland DG:‘“Ons nieuwe TrueVIS VG-gamma is echt de toekomst van 'print & cut', dus hoe kunnen we de allernieuwste eigenschappen van het gamma beter onder de aandacht brengen dan met deze boeiende en innovatieve video waarbij de klanten worden ondergedompeld in de ervaring? De kijkers krijgen een fascinerend inzicht in het minutieuze proces waarbij de toestellen van Roland worden gemaakt en de nauwkeurigheid waarmee ze worden getest. We kijken ernaar uit om klanten op de Roland DG-stand te verwelkomen en ons enthousiasme voor deze buitengewone technologie te delen.”

 

Een uniek productieproces

In plaats van met robots en transportbanden assembleert Roland zijn nieuwste toestellen volgens het unieke Digital Yatai-productieproces, waarbij één technicus elke machine maakt om de betrouwbaarheid en kwaliteit waarvoor de producten van Roland gekend zijn, te garanderen. De kijkers zullen enkele interessante en weinig bekende feiten ontdekken over hoe hun toestel is gemaakt. Als bijvoorbeeld een schroef per ongeluk op de grond valt, werpen we deze weg en wordt een nieuwe gebruikt om de machine te vrijwaren van zelfs de kleinste imperfectie.

Naast de 360°-videotour zal de Roland-stand vol staan met inspirerende samples en outdoor- en indoortoepassingen, plus het allernieuwste in het Roland-gamma van toonaangevende digitale printoplossingen.

 

Ontdek onze stand

Gillian Montanaro: “Ons thema voor de stand is 'ontdekken'. Naast de TrueVIS VG zullen we een indrukwekkend gamma nieuwe toestellen, inkten en software tentoonstellen, waaronder onze uiterst productieve EJ-640 eco-solventprinter, de onlangs gelanceerde VersaUV LEF-300 UV-LED inkjetprinter en de Texart XT-640 sublimatieprinter.

We willen onze klanten de best mogelijke technologieën en toepassingen voor hun bedrijf laten ontdekken zodat ze succes kunnen boeken en zo winstgevend mogelijk kunnen zijn. En dan maakt het helemaal niet uit of deze bezoekers gespecialiseerd zijn in digitaal printen of gewoon de voordelen van diversifiëren naar digitaal printen afwegen.”

 

Over Drupa

DRUPA vindt plaats van 31 mei - 10 juni 2016, Messe Düsseldorf, Duitsland.

Roland DG-stand: Hal 9, stand E04-1

U kunt uw ticket voor DRUPA 2016 kopen op www.rolanddg.eu/DRUPA2016