Roland DG maakt winnaars bekend van filmpjeswedstrijd ‘With Roland’

Roland DG heeft de winnaars bekendgemaakt van zijn filmpjeswedstrijd ‘With Roland’, die zes weken duurde. Gebruikers uit de hele regio EMEA konden mooie prijzen winnen als ze hun succesverhaal deelden in een creatief filmpje van 6 tot 60 seconden.

video_contest_2.jpg

De jury van Roland kende de eerste prijs toe aan David Solheid van Laserlux in België. Het enthousiasme, de creativiteit en het verhaal in zijn filmpje vielen erg in de smaak. David heeft een unieke reis voor twee naar Japan gewonnen, het thuisland van Roland DG. In het filmpje is het grappige verhaal te zien van de kinderen van de familie Solheid die een foto afprinten van een snoepkast. De printkwaliteit is zo hoog dat niemand het verschil ziet met de echte snoepjes. Het einde is verrassend en hilarisch. “Dit geweldige nieuws heeft ons echt verrast en ontroerd. We bedanken Roland DG voor dit leuke initiatief”, aldus de familie Solheid.

De tweede prijs ging naar Dejan Rusic van All in One Business Center in Servië en Cristovao Santos van Incograf in Portugal. Deze winnaars krijgen een luxueus weekendje naar een Europese stad naar keuze.

video_contest_3.jpg

De derde prijs, een iPad Air 2, ging naar Ojelik Nail Art in Turkije, Pelican Company in Rusland en Bleyweert in België.

“De wedstrijd ‘With Roland’ bood aan onze klanten een leuk en creatief platform om aan de wereld te vertellen wat ze met Roland-technologie verwezenlijkt hebben. Maar ook hoe Roland-producten hun bedrijf hebben verbeterd en hun leven eenvoudiger hebben gemaakt”, aldus Gillian Montanaro, marketingdirecteur van de regio EMEA bij Roland DG. “Het was een moeilijke beslissing, want er waren zoveel geweldige inzendingen. We feliciteren de winnaars en bedanken alle klanten die deelgenomen hebben aan onze wedstrijd omdat ze hun verhaal op zo’n unieke en boeiende manier verteld hebben. Ze zijn eigenlijk allemaal winnaars en Roland is trots dat het een sleutelrol gespeeld heeft in hun groei en succes.”

Bekijk de inzendingen van de winnaars hier.