Roland DG Gallery zal tijdens drupa een hele reeks mogelijkheden van Large Format tonen

Roland DG zal tijdens drupa 2008 de grote veelzijdigheid aan toepassingen van Large Format-printen tonen. Met Large Format kan je namelijk veel meer dan enkel traditionale posters en banners maken. Bezoekers worden uitgenodigd een kijkje te komen nemen op de Roland-stand (hal 5, B37) waar interessante applicaties te zien zullen zijn in een Gallery. Roland DG zal verschillende unieke producten tonen zoals snowboards, sportkledij, rolgordijnen en zelfs schoenen, lampenkappen en een piano, die versierd zijn met prints gemaakt met Roland-machines.

Tijdens drupa zal Roland DG aantonen dat ontwerpers hun creatieve visie kunnen omzetten in verkoopbare en winstgevende producten door innovatieve technieken te koppelen met Large Format-technologieën. De verzameling van producten die je kunt voorzien van een print is zo goed als eindeloos. Bijgevolg zijn de mogelijke inkomstenstromen die ontstaan als je een partnerschap aangaat met de juiste Large Format-producent niet te miskennen. Met de Gallery wil Roland DG de bezoeker een wereld van mogelijkheden tonen en hem wijzen op het competitieve voordeel dat hij kan halen uit het gebruik van Roland-technologieën.

Bezoekers zullen naast de Gallery ook de mogelijkheid hebben om de SolJet PRO III XC-540W met CMYK en witte inkt aan het werk te zien. De witte inkt kan gebruikt worden voor een hele reeks applicaties zoals raamdecoraties en labels, maar kan ook dienst doen als onderlaag om zo prachtige kleureffecten te creëren. Naast deze nieuwe technologie zal het bedrijf ook zijn geïntegreerde printers/snijplotters VP-300/540 en AJ en XJ-serie van printers tonen.

Nota

Op Roland DG’s stand zullen de volgende toestellen worden gepresenteerd:

 

  • AdvancedJet AJ-740
  • SolJet Pro III XC-540
  • SolJet Pro III XC-540W
  • VersaCAMM VP-300
  • VersaCAMM VP-540
  • SolJet Pro III XJ-640, XJ-740