Roland DG breidt opties voor VersaUV LEC2 Serie uit

Volledige set Roland DG ECO-UV EUV5 inktpatronen, verschillende kleuren cyaan, magenta, geel, zwart, oranje, rood, glans, primer en wit

Roland DG heeft zijn VersaUV LEC2 Serie  UV roll-to-roll printers/snijplotters en VersaUV LEC2 S-Serie UV vlakbedprinters uitgebreid met nieuwe oranje en rode inktopties en een grotere versie van de optionele verlengde invoertafel die speciaal voor de LEC2-640 ontworpen werd.

Nieuw EUV5 Oranje en Rode inkten

De VersaUV LEC2 reeks is sinds de lancering in januari 2021 bijzonder populair gebleken bij grafische professionals en specialisten op het gebied van verpakkingsmodellen. Met de interessante toevoeging van oranje en rode EUV5 inkten aan de oorspronkelijke set van CMYK, wit, glanzend en bedrukbare primer, worden de mogelijkheden van deze veelzijdige toestellen nog verder uitgebreid.

Een inktconfiguratie kiezen die oranje en rood omvat is ideaal voor wie werkt met merken die niets minder dan kleurnauwkeurige printperfectie eisen. Het nieuwe inktgamma biedt ook de perfecte oplossing voor print service providers die hun productie levendiger en betekenisvoller willen maken, zodat hun graphics - inclusief backlit, canvas en decoratieve toepassingen - er echt uitspringen.

De GREENGUARD GOLD-gecertificeerde EUV5-inkt is geschikt voor de meest uiteenlopende printmogelijkheden, levert prints van verbluffende kwaliteit bij alle snelheden en hecht gemakkelijk op een vrijwel onbeperkt scala aan materialen en substraten.

Paul Willems, Director of Business Development and Product Management, EMEA bij Roland DG verklaart: "Wij zijn verheugd dat wij deze twee nieuwe levendige kleuren aan ons EUV5-gamma kunnen toevoegen, waardoor wij onze klanten een groter kleurengamma kunnen bieden. De inkten zullen nieuwe VersaUV LEC2-klanten in staat stellen een nog breder scala aan werk aan te nemen en verbluffende toepassingen van hoge kwaliteit te produceren."

Verlicht bord met Bezoek Parijs erop in het centrum van de stad, wijnkist en flessen met glanzende accenten en canvas foto van boten in een zonsondergangsscène die aan de muur van de salon hangt

Nieuw ET-64 voor het invoeren van vouwkarton:

Voortbouwend op het succes van de ET-30 verlengtafel, die de stabiliteit bevordert bij het invoeren van stijvere substraten zoals vouwkarton voor verpakkingsprototypes, heeft Roland DG de beschikbaarheid aangekondigd van een nieuw ET-64 accessoire. Het is compatibel met de LEC2-640 printer/snijplotter en is geschikt voor het hele gamma vouwkartontoepassingen* tot formaat B1, met gebruik van echt papier.

Willems voegt daaraan toe: "De kwaliteit van onze oplossingen is wereldvermaard, en naast onze ongeëvenaarde service en ondersteuning blijven wij onze veelzijdige oplossingen verbeteren om tegemoet te komen aan de steeds veranderende eisen van grafische aanbieders."

Lees meer over de VersaUV LEC2 Roll-to-Roll printer/snijplotter serie
Lees meer over de VersaUV LEC2 S-Serie vlakbedprinters
Lees meer over EUV5-inkten

* Golfkartonplaten niet inbegrepen.