Roland DG biedt klanten een gratis upgrade van VersaWorks Dual RIP software aan

Het gratis upgradeprogramma toont aan hoe Roland zich inzet voor haar klanten en hen ondersteunt bij hun bedrijfsgroei door hen toegang tot de nieuwste prestatieverbeterende RIP-technologie te bieden. Roland VersaWorks Dual bouwt voort op de intuïtieve, handige functies van VersaWorks voor kwaliteitsvol printen en voegt er verbeterde verwerkings- en bewerkingsfuncties aan toe voor nog meer efficiëntie en een eenvoudigere productie. Met Roland VersaWorks Dual kunnen gebruikers niet alleen met PostScript® bestanden werken, maar kunnen ze ook native PDF-bestanden verwerken zodat transparantie-effecten accuraat verwerkt worden. Dit bespaart tijd doordat extra bewerkingsprocessen zoals afvlakking niet meer nodig zijn.

Witte of transparante inktgegevens kunnen gemakkelijk in de RIP gegenereerd worden, ideaal voor het produceren van transparante venstergraphics, stickers en gepersonaliseerde accessoires met speciale effecten. De positie en de grootte van de speciale kleurgegevens kunnen ook worden aangepast in de RIP voor een perfecte registratie. Functies zoals rotatie en spiegeling van de gegevens kunnen ook in de RIP worden geconfigureerd zonder dat u hoeft terug te keren naar uw grafische ontwerpsoftware. LEF-gebruikers kunnen met de 'Maintain Clipped Position'-functie enkel geselecteerde beelden afdrukken. Deze functie is vooral handig wanneer extra processen zoals doorzichtige effecten nodig zijn voor het afdrukken van specifieke items.

‘Een belangrijk voordeel voor Roland klanten’ zei Akinaga Nozawa, product manager van Roland DG’s digital printing business, ‘is dat onze software speciaal voor Roland DG printers en snijplotters werd ontwikkeld en dus geoptimaliseerd is voor maximale prestaties en gebruiksgemak. Onze bedrijfseigen kleurenmanagementtools en andere productverbeterende functies zijn belangrijke factoren geworden voor de populariteit van Roland producten wereldwijd.'

‘Nu Roland VersaWorks Dual native PDF-verwerking ondersteunt,’ vervolgt Nozawa , ‘denken wij dat onze printers van nog grotere waarde zullen zijn, niet alleen voor het afdrukken van signalisatie en prints, maar ook voor het decoreren van een breed gamma originele goederen en voor protoypetoepassingen zoals verpakkingsdrukwerk en drukproeven. Wij waarderen de loyaliteit van onze klanten en het gratis upgradeprogramma weerspiegelt het belang dat wij hechten aan de voortdurende ondersteuning van onze klanten. Dit helpt hen om de best mogelijke resultaten op vlak van kwaliteit, productiviteit en rendement te behalen. Wij streven ernaar om krachtige, toonaangevende RIP-software te ontwikkelen die het werk van onze klanten eenvoudiger maakt en tegelijkertijd hun creatieve potentieel bevordert.'

Roland VersaWorks Dual is nu verkrijgbaar voor de volgende modellen:

 • SOLJET PRO 4 XR-640
   
 • VersaCAMM VS-640i/540i/300i, SP-540i/300i
   
 • VersaSTUDIO BN-20
   
 • VersaEXPRESS RF-640
   
 • VersaUV LEJ-640/640F, LEC-540/330, LEF-20/12
   
 • Texart RT-640

 

Voor klanten die VersaWorks Dual al gebruiken is er ook een gratis update naar de nieuwste versie beschikbaar:

Ga naar www.rolanddg.eu voor meer informatie over hoe u uw Roland toestel kunt upgraden naar de VersaWorks Dual RIP software.