Gregory Bilsen benoemd als President van Roland DG Benelux

Roland DG Benelux kondigt aan dat Gregory Bilsen gepromoveerd is tot President van deze dochteronderneming van Roland DG Corporation met hoofdkantoor in België. Gregory Bilsen zal rapporteren aan Eli Keersmaekers, hoofd van de European Sales Headquarters.

Gregory Bilsen is sinds 2011 aan de slag bij Roland DG, als COO en tevens CFO van Roland DG Benelux. In zijn nieuwe functie krijgt Bilsen de leiding over het team van Roland DG Benelux, dat instaat voor de distributie van Roland-producten in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.

"Ik had het genoegen om samen te werken met Gregory sinds hij in 2011 bij de Roland DG-familie kwam", zei Eli Keersmaekers. "Gregory vormt een grote meerwaarde voor ons bedrijf, gezien zijn kennis en de ervaring die hij opdeed in een internationaal toonaangevend bedrijf. Dankzij de combinatie van zijn leiderschapsvaardigheden en zijn visie, ondersteund door de ervaring van het team van Roland DG Benelux, zijn we ervan overtuigd dat ons bedrijf een mooie toekomst tegemoet gaat."

"Het is een eer voor mij om aan het hoofd van Roland DG Benelux te komen. Het is een uitstekend bedrijf met getalenteerde medewerkers, dat ongetwijfeld zal blijven groeien in de komende jaren," zei Gregory Bilsen.