“Every pro needs a PRO” is thema van Roland DG voor Sign2Com

Roland DG lanceert in aanloop van Sign2Com de campagne “Every pro needs a PRO”, verwijzend naar zijn SOLJET PRO4-reeks.

Roland DG raadt elke professionele signmaker en copyshop aan te investeren in een PRO4-grootformaatprinter die bergen werk verzet tegen de hoogste kwaliteit. Extra interessant is dat huidige klanten tot 1 november de mogelijkheid krijgen hun oud toestel in te ruilen.

every-pro-needs-a-pro.jpg

Inruilactie

Bij aankoop van een PRO4 krijgen klanten € 5000 terug voor hun oude Roland-printer. Ook bij aankoop van een VersaCAMM VS-640i en VS-540i geeft de firma een aanzienlijk bedrag terug voor het oude toestel. In dit geval wordt € 3000 terugbetaald. Roland DG raadt zijn klanten aan nu te investeren om hun oud toestel optimaal te laten renderen.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.rolanddg.nl/everypro en www.rolanddg.be/everypro. Klanten kunnen ook op Sign2Com in Kortrijk terecht bij de Roland-medewerkers voor meer info.

Verder op Sign2Com

Roland DG zal op Sign2Com voor het eerst zijn gloednieuwe monoFab-toestellen tonen. Deze serie omvat Rolands eerste 3D-printer en een nieuw desktop-freestoestel. Daarenboven worden Roland DisplayStudio en het Roland Rental-programma voorgesteld op de Roland-stand in hal 4 (41.02). Op de standen van de talrijk aanwezige Roland-verdelers worden de hoogwaardige grootformaatprinters getoond. Daar kunnen bezoekers terecht voor een demonstratie.