De nieuwe TrueVIS VG spreekt tot de verbeelding op FESPA 2016

Roland DG heeft een zeer succesvolle FESPA Digital achter de rug met de wereldwijde lancering van de TrueVIS VG. Dit is Rolands nieuwste generatie van geïntegreerde printers/snijplotters.

img_rij_vg-fespa_a.jpg

FESPA Digital, de grootste beurs voor digitaal printen op grootformaat in Europa, trok bezoekers van over de hele wereld aan. De stand van Roland DG was vanaf dag 1 een trekpleister omdat klanten, verdelers en de pers regelrecht afstevenden op de nieuwe TrueVIS VG-serie.

Gillian Montanaro, Hoofd van Marketing EMEA, “We zijn heel blij dat de bezoekers van FESPA, die gepassioneerd zijn door de industrie en deze technologie, de eerste waren die onze visie voor de toekomst van print- en snijwerk konden zien en ervaren. De stand werd druk bezocht en de feedback over de nieuwe TrueVIS VG-640 en VG-540 is ongelooflijk.”

“We hebben het TrueVIS VG-assortiment gelanceerd als de ‘toekomst van printen en snijden’, omdat dit het toppunt is van de jarenlange expertise en het leiderschap van Roland op dit gebied, in combinatie met tal van nieuwe en innovatieve verbeteringen.”

In een volgeladen perszaal op de dag van de lancering, schetsten Gillian en Michel Van Vliet, General Manager voor de Industrial Business Development Unit bij Roland DG Corporation, enkele van de nieuwe features van de 64” (163 cm) en 54” (137 cm) toestellen.

img_rij_vg-fespa_b.jpg

Michel Van Vliet: “Een van de grootste ontwikkelingen in dit nieuwe toestel is de introductie van onze nieuwe FlexFire-printkoptechnologie. Met een precieze plaatsing van de druppels, een hogere spuitfrequentie en een 25 % bredere printpass, leveren de vier nieuw ontwikkelde printkoppen in de VG een prachtige printkwaliteit bij hoge productiesnelheden. De nieuwe GREENGUARD Gold-gecertificeerde TrueVIS-inkt werkt in synergie met de printkoppen. Bovendien beschikt de TrueVIS-reeks over een nieuwe, krachtigere snijfunctie.”

“Er zijn ook een aantal nieuwe functionele voorzieningen. De ledverlichting verlicht de print- en onderhoudszones en met het Roland DG Mobile Panel kunt u de printer op afstand bedienen met uw smartphone of tablet. De VG beschikt ook over de nieuwe VersaWorks Dual RIP-software om de efficiëntie van uw productie te optimaliseren.”

“Voor onze eindgebruikers betekent dit dat ze een nieuwe standaard op het gebied van printkwaliteit kunnen leveren met een toestel dat heel gebruiksvriendelijk is en, heel belangrijk, de totale eigendomskosten laag houdt.”

Bezoek de productpagina van de TrueVIS VG