Roland lanceert de SC-RD rotatie-as om nieuwe mogelijkheden te creëren in 360º UV-printing

 

Roland's ingenieuze nieuwe oplossing brengt personalisatie naar een hoger niveau

Roland DG heeft de veelzijdigheid van de VersaUV LEF- en LEF2-serie benchtop printers vergroot met een slim accessoire dat het mogelijk maakt om direct op en rond het gehele oppervlak van cilindrische objecten te printen.

De SC-RD rotetatie-as is snel en eenvoudig te installeren; printbedrijven kunnen direct beginnen met het ontwikkelen van nieuwe winstmogelijkheden in de markt van gepersonaliseerd printen.

De SC-RD rotatie-as is een aanvulling op de ongelooflijke printkracht van de VersaUV LEF-20, LEF-200, LEF2-200, SF-200, LEF-300 en LEF2-300 UV-LED benchtop printers. Met dit nieuwe accessoire kunnen deze Roland-toestellen nu op het volledige oppervlak van cilindrische voorwerpen printen. De SC-RD rotatie-as is afgestemd op de duurzame, sterk hechtende UV-inkten van Roland DG, en biedt onbeperkte mogelijkheden voor het personaliseren van artikelen, van flessen, blikjes en kaarsen, tot cosmetica en verpakkingen.

Eenvoudige installatie en eenvoudige integratie met VersaWorks 6

De SC-RD laat zich gemakkelijk integreren in VersaWorks 6, de nieuwste en krachtigste RIP-software van Roland DG, zonder uw bestaande workflow te verstoren. Met de standaard rotatiemodusfunctie schakelt u gemakkelijk tussen de verschillende modi. Het accessoire kan eenvoudig door de eindgebruiker in de VersaUV worden gemonteerd en geïnstalleerd, zodat het op elk moment klaar is voor gebruik. Er zijn geen printeronderdelen te verwijderen of kabels aan te sluiten - de SC-RD wordt gevoed door de VersaUV zelf.

Een allesomvattend printbedrijf creëren en nieuwe markten verkennen

De SC-RD is een betaalbare manier om nieuwe toepassingen aan te bieden en nieuwe markten te betreden. Als aanvulling op uw bestaande VersaUV-workflow, of als integraal onderdeel van een nieuwe investering, kan de rotatie-as helpen bij de uitbreiding van printbedrijven. Het is ideaal voor verpakkingen - inclusief gepersonaliseerde artikelen, mock-ups en kleine oplagen - plus cosmetica en schoonheidsartikelen, interieurdecoratie, voedsel en dranken, geschenken en promotionele producten, en industriële producten zoals prototypes.

"De SC-RD is echt de eenvoudigste manier om de mogelijkheden van een UV-printer uit te breiden, dankzij de eenvoudige software-integratie en de snelle installatie", zegt Paul Willems, Director of Business Development and Product Management, Roland DG EMEA. "Dit nieuwe accessoire bouwt voort op de al fantastische materiaalflexibiliteit en het gebruiksgemak van de VersaUV LEF en LEF2, om printbedrijven te helpen toegang te krijgen tot nieuwe markten en klanten."

De SC-RD rotatie-as is verkrijgbaar voor klanten in de EMEA-regio.

Als u wilt investeren in een UV-LED-printer, bekijk dan hier onze VersaUV LEF2-serie . Als u reeds over een compatibele Roland VersaUV LEF-printer beschikt, lees dan hier meer over de nieuwe SC-RD rotatieas.