img_rij_care_b.jpg

Roland cares

Bij Roland krijgt u de beste service en ondersteuning van de markt. Wij maken het verschil met gecertificeerde technici, een vriendelijke helpdesk, uitgebreide garanties, aantrekkelijke onderhoudspakketten, gratis software en firmware updates en veel meer.
 

Getrainde dealers staan klaar voor u

Roland DG heeft een uitgebreid netwerk van goed-opgeleide dealers. Zij volgen regelmatig trainingen om bij te blijven met onze nieuwste ontwikkelingen. Bovendien testen we jaarlijks de kennis en vaardigheden van de technici. Zo zorgen we ervoor dat zij u steeds op een efficiënte en doortastende manier kunnen ondersteunen.

Contacteer een geautoriseerd Service Center in uw buurt voor technische ondersteuning
Lees meer over de training van technici
We hebben de beste technici ter wereld
 

Roland Customer Care helpt u verder

Ook onze eigen Customer Care-afdeling helpt u graag verder. Mail ons een omschrijving van uw technisch probleem en het serienummer van uw toestel en wij contacteren u zo snel mogelijk. Uw dringende technische vragen beantwoorden we graag telefonisch. U kunt onze helpdesk tijdens de kantooruren bereiken op het nummer +32 (0) 14 57 59 80. Hou het serienummer van uw toestel klaar als u contact opneemt. Zo kunnen wij u snel verder helpen.

Mail onze helpdesk
 

Uitgebreide garantie

U krijgt bij Roland niet enkel een uitstekende ondersteuning, ook geven we een uitgebreide garantie op al onze toestellen. Standaard krijgt u één jaar garantie op alle toestellen. U verlengt die garantie echter eenvoudig door uw toestel te registreren. U merkt het: bij Roland zit u goed!

Standaardgarantie van één jaar
Registreer u voor verlengde garantie
 

Care-pakketten bieden meest verregaande bescherming

Al onze toestellen zijn uiterst betrouwbaar en gaan jarenlang mee. Voor het onderhoud en eventuele herstellingen bieden we bovendien omvangrijke Care-pakketten aan. Onze Care-pakketten dekken alle kosten die gepaard gaan met onderhoudsbeurten en herstellingen: onderdelen, werkuren  én voorrijkosten zijn gedekt.

Meer weten over deze Care-pakketten
 

Gratis updates

We leveren verschillende toestellen met gratis softwarepakketten. Ook de updates voor de software en firmware zijn gratis. U kunt ze downloaden via de update-module in de software of via de downloadpagina van Roland DG Corporation.

Naar de downloadpagina
 

img_rij_care_1.jpg

  • Twee jaar garantie voor snijplotters

    Registreer uw snijplotter en krijg twee jaar garantie!

    Meer info over deze garantie

  • Drie jaar garantie voor graveermachines

    Registreer uw EGX-graveermachine of MPX-metaalprinter en krijg niet minder dan drie jaar garantie!

    Meer info over deze garantie