• Referenties 1

  Druk & Print

  “Wij zien een duidelijke trend in de markt naar meer sign-drukwerk”, stelt Martijn Thijsse van Druk & Print in Sliedrecht (NL). “Het traditionele digitale drukwerk zoals flyers wordt minder. De marges daarop worden ook steeds kleiner. Terwijl de vraag naar sign-producten juist toeneemt.” Dat was de reden voor Druk & Print om de ‘gewone’ printcapaciteit te verminderen en te investeren in een machine die hun groeiambities op de sign-markt mogelijk maakt, zijnde de VersaUV LEJ-640 van Roland DG.

 • Referenties 2
  Referenties 3

  Aufkleberdrucker.de

  Het gaat Aufkleberdrucker.de voor de wind. In slechts vijf jaar tijd is het uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van stickers in Duitsland. Met een machinepark van 10 Roland-printers, nog meer snijplotters en tot 130 bestellingen per dag draait het bedrijf op volle toeren. De nieuwe online shop, die er begin 2016 aankomt, zal voor nog een extra impuls zorgen.

 • Referenties 4

  auto-belettering.be

  Studio 100, de organisatie achter de populaire meidengroep K3, vroeg auto-belettering.be om de oplegger van hun 13.5m lange trailer te voorzien van de foto van de nieuwe meisjes. In slechts vier dagen realiseerde het team uit het Belgische Boom dit project zodat de truck tijdig staat te blinken aan Flanders Expo in Gent waar de eerste shows van Hanne, Klaasje en Marthe plaatsvinden.

 • Arktis

  Arktis is een belangrijke Apple-reseller in Duitsland. De onderneming besliste onlangs om een VersaUV LEF-20-printer van Roland DG aan te kopen voor de uitbreiding van haar activiteiten. Rainer Wolf, die aan het roer staat van Arktis GmbH sinds de oprichting in 1998, is erg opgetogen over de extra omzet uit de verkoop van de nieuwe producten die gepersonaliseerd worden met de printer.

 • Bio-Racer

  Bio-Racer, een marktleidende fabrikant van wielerkledij, stopt volledig met zeefdruk en gebruikt enkel nog digitale printers van Roland DG voor de personalisatie van wielerkledij. De voordelen zijn volgens Bio-Racer de flexibiliteit, de snelheid en betrouwbaarheid van deze printers. Ook kunnen modellen eenvoudig geschaald worden voor de verschillende maten en modellen.

 • Referenties 5

  Alterface

  De Belgische firma Alterface bedenkt en ontwikkelt interactieve cinema's en Dark Rides met 2D en 3D-beelden, special effects, bewegende stoelen en schietsystemen. Met een 60-tal actieve attracties over de hele wereld, is Alterface een van de grootste namen in zijn sector. Voor de productie van masters en prototypes doet men een beroep op een MDX-40A freesmachine van Roland DG. De flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing zijn voor hen de grootste troeven.

 • Referenties 6

  HGA Sport

  HGA Sport in het Noord-Hollandse Winkel is een groothandel van motoronderdelen, gespecialiseerd in remschijven, tandwielen en kettingen. In eerste instantie zou je niet verwachten hier een Roland printer aan te treffen, maar HGA Sport bewijst dat innovatie en klantgerichtheid troef zijn om successen te boeken.

 • Referenties 7

  Hodge

  Reclame drukker Hodge in het Duitse Schleswig heeft over werk niet te klagen. De combinatie van grote klantvriendelijkheid met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, levert het bedrijf klanten door heel Europa op. Zes dagen per week draaien de machines, vaak 24 uur per dag. Het werd tijd om een efficiencyslag te maken. Op Drupa kocht eigenaar Michael Marquardt een Roland EJ-640 en kreeg daarmee één van de eerste exemplaren in Europa in huis.

Pages