Verpakkingsproeven
  • Verpakkingsproeven 3
  • Packaging
  • Book cover
  • Verpakkingsproeven 4

Verpakkingsproeven

Goede prototypes faciliteren de verkoop

Met een in het oog springende verpakking kan een product zich onderscheiden van alle andere producten in de rekken van de supermarkt, cosmeticawinkel en op alle andere plaatsen. Het is de visuele identiteit die een impact maakt. Voor heel wat producenten is de keuze van het juiste ontwerp dan ook uitermate belangrijk. Verpakkingsbedrijven hebben lange tijd gewerkt zonder een realistisch visueel voorbeeld dat de klant kon aanraken en draaien zodat hij zich een nieuw product in de rekken kon inbeelden. Dankzij de inkjettechnologie van Roland DG kunnen verpakkingsbedrijven het maken van prototypes intern houden en aan hun verkooppraatjes een realistische proef met fantastische kleuren en prachtige effecten toevoegen.

Proeven creëren op de juiste media

Met de LED-UV-printers/snijplotters uit de VersaUV-reeks van Roland DG beschikt u over een betaalbare oplossing waarmee u controle hebt over het volledige ontwerp- en salesproces van nieuwe verpakkingen. U kunt verpakkingsproeven en prototypes op de door de klant gevraagde media creëren zodat de proef zo goed mogelijk op het uiteindelijke product lijkt. Met de LED-UV-technologie kunt u printen op krimpfolie, zelfklevende pvc, papier, synthetisch en natuurlijk leder, mesh, BOPP, PE, PET en vele andere materialen.

Dankzij de superieure UV-technologie kunt u prachtige verpakkingsproeven en kleine oplagen maken met glanzende effecten en texturen die het verpakkingsontwerp echt doen opvallen.

Metallic en wit

Onze best verkopende printers met eco-solventinkten uit de VersaCAMM VS-i reeks zijn eveneens geweldige oplossingen voor verpakkingsproeven, prototypes en etiketten. U kunt er een blijvende indruk mee maken dankzij wit en honderden metallic kleuren, waaronder goud, zilver, brons en parelmoerkleur.

Printen en snijden in een keer

Met de printer/snijplotters van Roland DG beschikt u over een oplossing die niet alleen levendige kleuren en prachtige effecten print, maar ook contouren van de proeven of etiketten uitsnijdt, wat u kostbare tijd bespaart. Proeven en prototypes maken wordt zo gemakkelijker dan u zich ooit had kunnen voorstellen.