Printen en snijden met één toestel
  • Printen en snijden met één toestel 1
  • Printen en snijden met één toestel 2
  • Printen en snijden met één toestel 3
  • Printen en snijden met één toestel 4
  • Printen en snijden met één toestel 5
  • Printen en snijden met één toestel 6

Printen en snijden met één toestel

Bespaar tijd, geld en moeite met een gecombineerde printer/snijplotter

Printen en snijden met één enkel toestel biedt u een grote flexibiliteit. Denk maar aan het gemak van ’s avonds een taak te starten en ze ’s morgens volledig geprint en gesneden aan te treffen. Maar dat is nog niet alles! Met de unieke 2-in-1 oplossing is het niet langer nodig om uw prints te herpositioneren in een aparte snijplotter. Na het printen worden uw stickers, etiketten en textieltransfers namelijk meteen uitgesneden. Zo bespaart u heel wat tijd en voorkomt u fouten. Ook is een gecombineerde printer/snijplotter een kostenvriendelijke oplossing. U hoeft maar één machine aan te kopen, te installeren, te onderhouden en te laten werken.

 
Pionier en marktleider

Roland DG was pionier in de ontwikkeling van grootformaatprinters met snijfunctie. Vandaag zijn we dankzij onze constante stroom van innovaties nog steeds marktleider in het outdoor printsegment. We verkochten al meer dan 140 000* inkjettoestellen en zijn daarmee de wereldwijde nummer 1.
 

Ruime keuze

Bij Roland DG hebt u de keuze uit een ruim gamma aan kwalitatief hoogstaande en betrouwbare printers met snijfunctie. De verschillen zitten hem voornamelijk in de materiaalbreedte, kleurenconfiguraties, productiesnelheden en inktsoort. Kies het toestel dat het best aansluit op uw wensen en noden. Hebt u vragen? Contacteer ons! Wij adviseren u graag in uw zoektocht naar het ideale toestel.

Hoe geld verdienen met printen en snijden? Download de gids

Contacteer ons

Bekijk ons aanbod

* Het totale aantal inkjettoestellen dat door Roland DG Corp. is verscheept tot 31 maart 2014.