Applicaties 1

Commerciële prints

Elk bedrijf - van de kleine plaatselijke bakkerij tot grote winkelketens - gebruikt raamdecoraties, signalisatie, POP- en POS-displays, vloerstickers, banners, voertuigreclame, posters en dergelijke.

Lees meer

Applicaties 2

Interieurdecoratie

Met de ruime waaier van digitale apparatuur van Roland maakt u rendabel interieurvoorwerpen op maat, zoals rolgordijnen, stoffen, lampenkappen, tapijten en behangpapier met opdruk.

Lees meer

Toilet sign

Signalisatie

Opvallende graphics voor winkels en bedrijven, bewegwijzering en pictogrammen zijn slechts enkele voorbeelden van signalisatie die we dagelijks tegenkomen.

Lees meer

Applicaties 3

Promotiemateriaal

Met de digitale oplossingen van Roland is het maken van gepersonaliseerd en uniek promotiemateriaal gemakkelijker en sneller dan ooit.

Lees meer

Applicaties 4

Autostickers

Vandaag zetten reclamebureaus en bedrijven massaal voertuigen in voor reclamecampagnes en branding.

Lees meer

Applicaties 5

Textieltransfers

U print het kleurrijke design op een materiaal dat geschikt is voor hittetransfer en snijdt het meteen uit. Met een hittepers brengt u de transfer aan op textiel. Zo maakt u op een eenvoudige manier gepersonaliseerde T-shirts,...

Lees meer

Applicaties 6

Fotoproducten

Er is een groeiend aantal fotografen dat over een eigen inkjetprinter beschikt om fotoproducten te maken. Het gaat hier niet enkel over canvassen en posters, maar ook over allerhande geschenken en gadgets.

Lees meer

Muursticker van een éénhoorn

Muurstickers

Gebruik een printer/snijplotter om prachtige muurstickers voor binnen en buiten te maken.

Lees meer

Applicaties 7

Awards

De ultieme award draagt een persoonlijke boodschap zoals een afbeelding van de ontvanger, een unieke gravure of het logo van een bepaald evenement. Of u nu gravures op uw awards wilt aanbrengen, plaatjes wil graveren of wil...

Lees meer

Applicaties 8

Canvas

Canvasdoek is immens populair als binnenhuisdecoratie. Canvas wordt daarnaast veel gebruikt bij de inrichting van winkels, kantoorruimtes en showrooms. Het materiaal heeft een stevige, duurzame en kwaliteitsvolle look.

Lees meer

Applicaties 9

Industriële markeringen

In de industrie is het heel belangrijk dat de apparatuur gemarkeerd is. Denk maar aan plaatjes met serienummers, gegevensplaatjes of identificatiemarkeringen op tal van medische en industriële toestellen.

Lees meer

Applicaties 10

Sportkledij

Met een sublimatieprinter van Roland kunt u aan de hoge verwachtingen van de sportwereld voldoen. U personaliseert sportkledij en –accessoires, zodat die bij zowel de atleten als de sponsors in de smaak vallen.

Lees meer

Applicaties 11

Verpakkingsproeven

Met de VersaUV kunt u realistische prototypes en proefdrukken maken. De prints hebben de look en feel van het uiteindelijke product, omdat het toestel print op de materialen die effectief in de productie gebruikt worden.

Lees meer

Applicaties 12

Functionele prototypes

Met Roland DG's serie van freestoestellen maakt u snel en eenvoudig functionele prototypes.

Lees meer

Applicaties 13

Labels

Met de gecombineerde printers/snijplotters van Roland DG print u snel, eenvoudig en tegen een lage prijs kleine series etiketten.

Lees meer

Applicaties 14

Sublimatieprints

Gesublimeerd textiel is populair voor 'soft signage' en binnenhuisinrichting, aangezien de natuurlijke vorm en de textuur van de stof behouden blijven. Sublimatieprinten wordt ook gebruikt om aan voorwerpen zoals snowboards een...

Lees meer

Applicaties 15

Doming

Doming is een techniek waarbij een glasheldere hars wordt gespoten op een print. Daardoor ontstaat een mooi driedimensionaal effect.

Lees meer

Applicaties 16

Ramen blinderen

Folies worden veelal op ramen aangebracht om ze te beschermen tegen de zon of tegen inkijk van buitenaf. Ook worden ze heel vaak gebruikt om de lak op auto’s te beschermen. Het snijden van deze folies is een winstgevende...

Lees meer

Applicaties 17

Verkoopdisplays

Met de digitale printers van Roland DG maakt u professionele verkoopdisplays op een snelle en efficiënte manier.

Lees meer

Applicaties 18

Uniformen

Om deze werkkledij te personaliseren gebruikt u best een printer of snijplotter van Roland DG. Met deze digitale toestellen kost het evenveel om een uniek stuk te maken als om een hele set te creëren.

Lees meer

Applicaties 19

Bedieningspanelen

De UV-toestellen van Roland DG kunnen perfect gebruikt worden om bedieningspanelen (touch panels) te printen.

Lees meer

Applicaties 20

Water slide decals

Bij water slide decals komt de print los van de folie als deze in water wordt geweekt. De print wordt daarna aangebracht op de drager.

Lees meer

Applicaties 21

Digital signage

Door digital signage te combineren met grootformaatprints verhoogt u de impact van promotiemateriaal en signalisatie in winkels, bedrijven, horecagelegenheden en sportcentra.

Lees meer

Applicaties 22

Haptische proofs

Met de haptische proof bieden wij een op maat gesneden oplossing aan voor de meubelindustrie en de interieurinrichting.

Lees meer

Applicaties 23

Roll-up banners

Met de printers van Roland DG maakt u de mooiste roll-ups, desgewenst met metallic kleuren.

Lees meer

Applicaties 24

R-Wear

T-shirts met een zelfgemaakte tekening erop, vestjes met de foto van een Hollywood-ster of een jeansbroek met een naam in kunstdiamantjes (Strass); u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met R-Wear.

Lees meer

Applicaties 25

Reflecterende reclame

Wilt u dat uw reclame dag én nacht zichtbaar is? Dan is reflecterende folie een interessante oplossing voor u.

Lees meer

Applicaties 26

Fresco

Met het fresco-transfermateriaal van Roland kunt u op een eenvoudige en snelle manier muurschilderingen maken, zonder één spatje verf te gebruiken. In plaats van verf, gebruikt u prints om een muur te versieren.

Lees meer

Dental protese

Digitale tandtechniek

Dankzij de vooruitstrevende ontwikkelingen in scantechnologie, CAD/CAM-software en freestechnologie zijn tandtechnici in staat zeer precies en uiterst snel tandprotheses te maken.

Lees meer

Applicaties 27

Juweelontwerp

Met de JWX-freestoestellen van Roland maakt u op een snelle manier gedetailleerde wassen modellen van juwelen. Op basis van uw ontwerp freest het toestel uw armband, ring, hangertje, broche, oorring of manchetknoop uit.

Lees meer